canım benim durumum da aynı senin gibiydi,sol köpek dişim de yukardaydı ama sağ köpek dişim bayaa yukardaydı ve sağ yan kesicinin üzerinden geliyordu, benim aptal doktorum (ben 8-9 yaşındayken) üst üste geliyor die sağ yan kesici dişimi çekti, dolayısıyla benim dişler hepten sağa kaydı. ön dişlerimde de çürük vardı 2 defa dolgu yapıldı ama bi süre sonra dolgu sararıyo kaplama yaptırmak istedim. ön dişlerden biri eksik olunca güzel durmaz önce dişleri olması gereken hizaya getiricez(malum ön dişlerin çizgisi dudak çizgisiyle aynı olması gerekiyor ya benim çizgim sağda)köpek dişini törpüleyerek yan kesici dişine benzeticez dediler. köpek dişi yerine de azı dişim geçicek..alt öndeki 4 dişim de baya çapraşık, biribirinın ardında önünde falan

pzt günü üst sol 1. azıyı çektirdim, dişleri sola kaydırmak için...hadi o zaten çürüktü,kanal yapılması gerekiyodu,ama ona rağmen üzüldüm...
aslında alışmıştım bu duruma, önceleri daha çok rahatsız ediyordu,ama o zamanlar param yoktu, sonra vaktim olmadı...29 yaşıma geldim hayatım hep koşturmaca geçti kendim için bir şey yapayım dedim...düzgün dişlere sahip olmak hayalimdi ordan başlayayım o zaman dedim ama şimdi kararsızım,cesaretim kırıldı

offff çekilmeden olabilse keşkeee

(
canımm sen şeffaf tel mi taktırdın, metal mi? ben şeffaf düşünüyodum ama boşluklar zaten görünecek şeffaf taktırmanın bi manası kalmadı sanki die düşünüyorum, metal belki kamufle eder mi boşlukları acaba? tel takmak çok sorun değil benim için ama boşluklar sinir bozucu geliyo...