Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

aynen öyle canım.ortodontistime sordum gerek duymuyorum dedi.bakalım her ay fotolarımı eklicem.

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun allahım bu mübarek günü hürmetine bir an önce dişlerimiz düzelsin ve tellerimizden kurtulalım sağlıklı güzel gülüşler diliyorum hepinizi öpüyorum

başka yerlerde ayarlama yapıyodur..senin istedigin yerlerden başka yerlerin... ondan sonra diğer yerlere geçecektir...
meraklanma...
ya da direk söyle doktoruna...

ay ne bileyim canım dediğin gibidir muhtemelen panik oluyorum ya o kadar emek veriyorum para bayıyorum bi milim oyna be kardeşim

aynen öyle canım.ortodontistime sordum gerek duymuyorum dedi.bakalım her ay fotolarımı eklicem.

Acaba doktorunuz taksit yapıyor mu? Yapıyorsa ayda ne kadar ödüyorsunuz? Ben de taktırmak istiyorum da inşallah çalışmaya başladıktan sonra taktıracağım..Şimdiden doktor ve fiyat araştırması yapıyorum..

kızlar telden dolayı oluşan agız içi yaralara ne ii gelyor? canım cok yanıyor tavsiyeleriniz

Canım alt dudağının içine sakız yapıstr.teller değmez yara yapamaz rahat edersn.benim dr um bunu tavsye etmsti.

şöyleki anladığım kadarıyla maduru oynuosun ve doktorun bu durumu pek kabul etmeyip diş eti ve yüz yapısı bahanasiyle üstünü örtmeye çalışıo..bence her tel tedavisine dişler düzilicek garantisiyle başlanılmalı böyle tedavilerde istenilmeyen sonuç alınmassa hakkını arama yolları var hakıını arar ve gerekirse paranı geri alırsın (ki bence zaten doktora hakkımı arıcam gibi bi imada bulunsan bile daha bi yardımsever olucaktır mesleki kariyer sonuçta.......laf aramızda bende üç aydır bu tedaviyi görüyorum şu aşamaya kadar pek memnunum diyemem gibi ama eğer sonuç istediğim gibi olmassa bu dediğimi faaliyete gçirmeyi düşünüorum bu aklıda bana zaten doktorum verdi...umarım istediğin sonucu elde edersinde böle şeylere gerek kalmaz ...şansın açık olsunn teldaşım:))ama sakın dediğin gibiyse (\) kabullenme para almaya gelince almasını gayet iyi biliolar sonuçta suçlu sen değilsin o düzeltemediyse hesabını sonuna kadar sor....

kızlarrr üst tellerim takılalı 40 gün oluyor ne zaman düzelmeyi farkedeceğim. alt dişlerimde takılalı daha iki hafta oluyor :S

yaralardan dolayı sakız veya bal mumu yapıştırayımda cıkardıgım zman yıne yara olmayacak mı yani diş tellerinin dudaklara alışmasına engel degıl mı bu durum.diş agrısı umrumda bıle degıl kızlar ama bu yaralar beni mahvetti

kızlar
size bişey sorucam
yukarda aralarında 14 ay olan iki foto var.

fotoda soldaki köpek dişimi bi ineler misiniz?

14 ay önceki haliyle sonraki hali arasında bi fark var mı sizce?

bana göre doktor braketi yanlış yapıtırmış ve diş aşağı inmiş gibi.. sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…