- Konu Sahibi zehradafny
Ödeme nasıl oluyor peki ?3.500 tl idi ayrıca ödemede çok kolaylık taniyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ödeme nasıl oluyor peki ?3.500 tl idi ayrıca ödemede çok kolaylık taniyorlar
Rica ederim ne demek :)Teşekkür ederim :)
Ödemeyi her randevunuzda belli aralıklarla ödüyorsunuz 200 300 hatta bazen 150 ben öyle yaptım tedavim bittiğinde kalan para 400 500 gibi bir şeydi onuda tek seferde götürdüm kolaylik sağladılar yaniÖdeme nasıl oluyor peki ?
Ön dişlerimde ve alt köpek dişlerimde çarpıklık vardı ağzımda yer kalmadığını söyledi kendi rutin işlemlerimi yaptırdığım doktorum tel taktırmamı tavsiye etti çekim yapıldı tel takıldı düzeldi çok şükürSizin tam olarak sorununuz neydi?
anladımBayağı uygunmuş :) daha önce yazmışsınız bu yüzden soruyu degistirdim :)
Bu çok iyiymiş, İnşâAllâh hâlâ bu şekil yapılıyordur:)Ödemeyi her randevunuzda belli aralıklarla ödüyorsunuz 200 300 hatta bazen 150 ben öyle yaptım tedavim bittiğinde kalan para 400 500 gibi bir şeydi onuda tek seferde götürdüm kolaylik sağladılar yani
Senin adına sevindim darısı bana İnşâAllâh:) benimde süt dişim düşmediginden köpek dışım gömülü kalmis bunu sonradan farkettim, İnşâAllâh düzelir :)Ön dişlerimde ve alt köpek dişlerimde çarpıklık vardı ağzımda yer kalmadığını söyledi kendi rutin işlemlerimi yaptırdığım doktorum tel taktırmamı tavsiye etti çekim yapıldı tel takıldı düzeldi çok şükür
Diğerlerini bilemem ama benim dişçim bu şekilde yapıyor:)Bu çok iyiymiş, İnşâAllâh hâlâ bu şekil yapılıyordur:)
Amin darısı size düzelir merak etmeyin :)Senin adına sevindim darısı bana İnşâAllâh:) benimde süt dişim düşmediginden köpek dışım gömülü kalmis bunu sonradan farkettim, İnşâAllâh düzelir :)
Benim işime yarıyor bu seçenek.. gebe kalmadan gidip görüşmem gerekDiğerlerini bilemem ama benim dişçim bu şekilde yapıyor:)
Amin, Allah razı olsunAmin darısı size düzelir merak etmeyin :)
Hangı sehırde bır de seffaf plak onerdı dr ondan neden dusunmedınız
4500 çok iyiymiş. Memnun kalırız inşallah sonuçtan.:) sana da hayırlı olsun.:) zorlandım ben de özellikle 20 lik dişlerim çekilince hem telin yaptığı baskı hissi hem çekilen dişlerin yaptığı ağrı zorladı beni şu an daha iyi. Diş temizliği zor oluyor o ayrı.
Hangı sehır memnun musun6500 e başladım bir hafta önce
Bursa’dayım.Seffaf plak nedir anlayamadım ,şeffaf önerdi braketleri ama sararır zamanla dedi ,1000 TL gibi fark vardı.İstemedim ben de
Aynı ortodontist başka bi arkadaşıma dişlerinin arkasından tel taktı.Onu da düşünmedim bakımı zor olur diye.
Yavaş yavaş düzelince insan seviyor tellerini.Her muayeneden sonra birkaç gün yemek yemek zorlaşıyor tabi
Hm ...4 ay bitti benim gözle görülür düzelme varTel olmadan seffaf apareyler agzza takılıyor ınvısalign othero gıbı markaları var