- Konu Sahibi zehradafny
Kızlar diş teli taktıracağım ama doktorun söylediği fiyat çok fazla geldi. Dolar üZerİnden çalışıuormuş ama malum doların artışından sonra beni zorlayacak bir rakam oluyor. 1800 dolar sizce normal mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 3 sene önce taktırdım 3.500 fiyatıda sizinkiyle kıyaslayınca baya uygun olmuş benimkisi :)Kızlar diş teli taktıracağım ama doktorun söylediği fiyat çok fazla geldi. Dolar üZerİnden çalışıuormuş ama malum doların artışından sonra beni zorlayacak bir rakam oluyor. 1800 dolar sizce normal mi?
Görmemiştim konuyu.Benm de arkadaşım ortodontist indirimle 4.500 oldu.ister peşin ister nakit son dedi
İnşallah sonu güzel olur.Başta biraz zorlandım ara yüz fırçası kullanımında falan
Hangı sehır sonucu ıyı oldu muBen 3 sene önce taktırdım 3.500 fiyatıda sizinkiyle kıyaslayınca baya uygun olmuş benimkisi :)
Adanada'yım ben doktorum gayet iyi ilgili ve sevecen başka şehirlerden gelen var kendisi için. Ort.dk Erhan UzelHangı sehır sonucu ıyı oldu mu
Ortadontıst mıydı. Dr adı nedır
Normal diş teli miAdanada'yım ben doktorum gayet iyi ilgili ve sevecen başka şehirlerden gelen var kendisi için. Ort.dk Erhan Uzel
Şeffaf olmasını ben istemedim daha geç düzelme oluyormuş bana dezavantaj olacağını düşündümNormal diş teli mi
Seffaf aparey mı
Şeffaf olmasını ben istemedim daha geç düzelme oluyormuş bana dezavantaj olacağını düşündüm
Ne zaman taktirdiniz, 2019 fiyat ağalığı nedir acaba bilginiz var mi?Adanada'yım ben doktorum gayet iyi ilgili ve sevecen başka şehirlerden gelen var kendisi için. Ort.dk Erhan Uzel
4 sene oldu fiyatlar çok değişmemekle birlikte dişin ve takılan telin durumuna göre belirleniyorNe zaman taktirdiniz, 2019 fiyat ağalığı nedir acaba bilginiz var mi?
Sizin tam olarak sorununuz neydi?4 sene oldu fiyatlar çok değişmemekle birlikte dişin ve takılan telin durumuna göre belirleniyor
3.500 tl idi ayrıca ödemede çok kolaylık taniyorlarSiz ne kadara taktirmiştiniz peki?
Bayağı uygunmuş :) daha önce yazmışsınız bu yüzden soruyu degistirdim :)3.500 tl idi ayrıca ödemede çok kolaylık taniyorlar