- 4 Aralık 2016
- 52
- 3
- 1
- 37
- Konu Sahibi kadirsinas
-
dişlerim değil dudaklarım arasındaki mesafe arttı. başka bir ortdontist bunu telefondanki resimden bile anlayabilirken o bu konu üzerine düşünmüyor. demekki çekismsiz böyle oluyor çekim yapmalıyız demiyor uzun zaman geçip de kapanmadığında ozaman çekim yapmalıyız demenin kime ne yararı var deneme thtası değilim kiO zaman değiştir. Ücretin tamamını ödeme tabii ki. Ödemeleri nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama ödediğin miktar varsa onu bırak başka doktora git. Üstünü kesinlikle ödeme. Dişlerin arasında boşluk oluşacak ve ısrarla öyle bir şey yok diyecek insan iyi niyetle işini yapmıyor demektir
tüm 20 likler gitti. onların yeri boş olduğu için de geri çekebiliceğim demişti. ister istmez inanıyorsun böyle diyince sonuçta doktor diye ama dudaklarımın arasındaki mesafe açılıyordoluyor dolmaz olur mu tüm dişler öne geliyor arkada kalanlar hatta 20likler çıkmadıysa 20liklere yer kalmış oluyor.
benim ortodontistim mesela 20likleri çektirmedi sağlıklılar diye sonradan ama 4 diş çekildi.
9 ayda baya ilerlemiş olması lazımdı tedavinin kullandığı braketler ve teller sağlam olunca baya güçlü çekebiliyor dişleri ben ilk gün sadece çorba içebilirdim acısından sonraki gün ısırabilirdim.
nükseder zaten arkalara tel takılıyor nüksetmesin diye kalıcı benim ona rağmen çok minimum bozuldu ama beni rahatsız etmiyor.
tüm 20 likler gitti. onların yeri boş olduğu için de geri çekebiliceğim demişti. ister istmez inanıyorsun böyle diyince sonuçta doktor diye ama dudaklarımın arasındaki mesafe açılıyor
boksörlerin taktığı o damaklıklardan eskiden ben de takmıştım.çeneyi öne almak ve de biraz genişletmek için şuan yaş itibariyle onu önermiyorlar.bu saydıklarınız dişten öte damak çene eklemi çene yapısı ve birbiri ile kapanması ile alakalı sorunlar.
benim de alt çenem gerideydi biraz öne aldılar az bişey yüz yapım değişti hatta. ama onun ileri tekniklerini bilmiyorum bi süre damaklık vs kullandım mesela 24 saat (ergenlikte berbat günlerdi hoşlandığım çocukla konuşamazdım ühü)
bu diş işi profesyonel bi iş. bence ortodontiste gidin riske etmeyin sağlık bu.
boksörlerin taktığı o damaklıklardan eskiden ben de takmıştım.çeneyi öne almak ve de biraz genişletmek için şuan yaş itibariyle onu önermiyorlar.
sanırım bu ortdondistten ayrılıp yeni bir tane bulsam çok daha iyi
aynı tedaviyi kardeşim fakülte hastanesnde görüyor 2. ayında hem altına hem üstüne takıldı ve yara vs oluşmadı bleMerhaba arkadaşlar 9 aydır ortodonti tdavisi görüyorum.çok iyi bi gelişme olmadığı için ve hala ön 4 dişime braket takılmadığı için tedavinin çok yavaş gittiğini düşünüyorum.. doktora görünmeye bile gitmek istemiyorum çünkü birönceki görüşmede dediği şeyleri sanki dememiş gibi yapıp benim kötü hissetmeme yol açıyor.bir soru cevaplamaya tahammülü yok gibi sanki bedava yapıyor.
benden istediği ücret 4250 okadar pişmanım ki keşke hiç başlamasaydım.tutmlarından ve tedavinin başta bana söylediği zamanda bitmeyeceğini düşündüğüm için şuanda o ücretin yarısını bile ödemedim. sizce bu aşamada değiştrebilir miyim
benim durumumda olan başkaları var mı
size önerim sadece sertifkası olan doktorlara ortdonti için gitmeyin. onun ortotdonti alanında mezuniyeti olup olmadığına bakın.öyle pişmanım ki
hangi fakülte ben üniversite hastalerine gitmeyi düşnüyorum artıkaynı tedaviyi kardeşim fakülte hastanesnde görüyor 2. ayında hem altına hem üstüne takıldı ve yara vs oluşmadı ble
belki de çok ileri alındı o damaklıkla ondan kapanmıyor dudaklarınız. bu konuda bilgim yok çok ileri yorum yapamayacağım.
tavsiyem dişlerini yaptırmış tanıdıklarınızdan memnun olanlardan bir isim alıp ona gidin.
ben öyle yaptım, diş teli olan arkadaşımın dişçisine gittiğimde bana da tek dişini çekeceğiz dediler güvenmedim.
sonra annemlerin arkadaşlarının çocuklarını götürdüğü herkesin ortak doktoru vardı ona gittim memnun kaldım.
bu işler biraz referans işi gözü kapalı birine gidilmemeli bence.
doktorunuz istnabuldysa ismini söyler misiniz ondan da fikir alayım.benim görünür de çok abes bir durum yok ama dişlerim geride ama dudaklarım kapanmadığı açık durumda klıdğı için için yine tavşansı oluyot
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?