• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diş teli doktorundan memnun olmama

O zaman değiştir. Ücretin tamamını ödeme tabii ki. Ödemeleri nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama ödediğin miktar varsa onu bırak başka doktora git. Üstünü kesinlikle ödeme. Dişlerin arasında boşluk oluşacak ve ısrarla öyle bir şey yok diyecek insan iyi niyetle işini yapmıyor demektir
dişlerim değil dudaklarım arasındaki mesafe arttı. başka bir ortdontist bunu telefondanki resimden bile anlayabilirken o bu konu üzerine düşünmüyor. demekki çekismsiz böyle oluyor çekim yapmalıyız demiyor uzun zaman geçip de kapanmadığında ozaman çekim yapmalıyız demenin kime ne yararı var deneme thtası değilim ki

doluyor dolmaz olur mu tüm dişler öne geliyor arkada kalanlar hatta 20likler çıkmadıysa 20liklere yer kalmış oluyor.

benim ortodontistim mesela 20likleri çektirmedi sağlıklılar diye sonradan ama 4 diş çekildi.

9 ayda baya ilerlemiş olması lazımdı tedavinin kullandığı braketler ve teller sağlam olunca baya güçlü çekebiliyor dişleri ben ilk gün sadece çorba içebilirdim acısından sonraki gün ısırabilirdim.

nükseder zaten arkalara tel takılıyor nüksetmesin diye kalıcı benim ona rağmen çok minimum bozuldu ama beni rahatsız etmiyor.
tüm 20 likler gitti. onların yeri boş olduğu için de geri çekebiliceğim demişti. ister istmez inanıyorsun böyle diyince sonuçta doktor diye ama dudaklarımın arasındaki mesafe açılıyor

tüm 20 likler gitti. onların yeri boş olduğu için de geri çekebiliceğim demişti. ister istmez inanıyorsun böyle diyince sonuçta doktor diye ama dudaklarımın arasındaki mesafe açılıyor

dudakların arası mesafe derken?

dudaklarınız ağzınızı kapatınca değmiyor mu birbirine?
benim de 1-2 milim var. ama dişçim ön üst dişlerimi çok kısaltmadı hafif tavşanımsı kaldı ki iyi ki öyle yapmış bence seksi duruyor ;) sebep olarak da yaşlandıkça dudaklar sarkıyor üst dişler görünmüyor bu sefer böyle daha iyi dedi. ki benim dişçim 40 senelik ortodontist oğlu da ortodontist oldu mükemmel iş çıkarıyorlar. ilk gittiğimde diş rötngeni çektirdim ve onlarla baya hesaplamalar yaptı açıları vs hesaplayarak çizimler yapmıştı gördüm zaten çok pahalı bi dişçi 13 sene önce 4 bin 500 tl ye yaptırmıştım şimdi kaçtır kimbilir? ama hak etti helali hoş olsun. sayesinde bütün fotolarımda gülüyorum herkes ne kadar güleçsin diyor bana. mizacım bile değişti.

dudaklarınız ağzınızı kapatınca değmiyor mu birbirine?
benim de 1-2 milim var. ama dişçim ön üst dişlerimi çok kısaltmadı hafif tavşanımsı kaldı ki iyi ki öyle yapmış bence seksi duruyor :KK66: sebep olarak da yaşlandıkça dudaklar sarkıyor üst dişler görünmüyor bu sefer böyle daha iyi dedi. ki benim dişçim 40 senelik ortodontist oğlu da ortodontist oldu mükemmel iş çıkarıyorlar. ilk gittiğimde diş rötngeni çektirdim ve onlarla baya hesaplamalar yaptı açıları vs hesaplayarak çizimler yapmıştı gördüm zaten çok pahalı bi dişçi 13 sene önce 4 bin 500 tl ye yaptırmıştım şimdi kaçtır kimbilir? ama hak etti helali hoş olsun. sayesinde bütün fotolarımda gülüyorum herkes ne kadar güleçsin diyor bana. mizacım bile değişti.[/QUOTE]
kaç ml bilmilyorum dudaklarımı kapattıktan sonra bikaç sn içinde kendiliğinde açıldığında 2 dudağım arasındaki uzaklık işaret parmağım içeriği sokacak kadar oluyor.
böyle söylemek biraz saçma olabilir ben çene kaslarımı aşırı yormadan ağzımı kapalı tutmak istiyorum. sıktığım takdirde ağzımı kapalı tutabilriyom fakat üst çenemin o şişkin görüntüsü belli oluyor.(bülent ersoyun üst çene kısmı gibi düşünebilirsin)her iki yandaki o çizgiler. ben diş çekilince obunun biraz daha azalcağını düşünmeye başladım. alt dudağım aşağı düşücekmiş gibi üst dıdağımda da yükselmiş gibi

bu saydıklarınız dişten öte damak çene eklemi çene yapısı ve birbiri ile kapanması ile alakalı sorunlar.

benim de alt çenem gerideydi biraz öne aldılar az bişey yüz yapım değişti hatta. ama onun ileri tekniklerini bilmiyorum bi süre damaklık vs kullandım mesela 24 saat (ergenlikte berbat günlerdi hoşlandığım çocukla konuşamazdım ühü)

bu diş işi profesyonel bi iş. bence ortodontiste gidin riske etmeyin sağlık bu.

bu saydıklarınız dişten öte damak çene eklemi çene yapısı ve birbiri ile kapanması ile alakalı sorunlar.

benim de alt çenem gerideydi biraz öne aldılar az bişey yüz yapım değişti hatta. ama onun ileri tekniklerini bilmiyorum bi süre damaklık vs kullandım mesela 24 saat (ergenlikte berbat günlerdi hoşlandığım çocukla konuşamazdım ühü)

bu diş işi profesyonel bi iş. bence ortodontiste gidin riske etmeyin sağlık bu.
boksörlerin taktığı o damaklıklardan eskiden ben de takmıştım.çeneyi öne almak ve de biraz genişletmek için şuan yaş itibariyle onu önermiyorlar.
sanırım bu ortdondistten ayrılıp yeni bir tane bulsam çok daha iyi

Kızlar merhaba konuyu görünce yazmak istedim
İstanbulda iyi ortodontist önerisi olan var mı? Kardeşim için araştırıyorum fakat hala bulamadım.....

Bence değiştirin yol yakınken.Ortodonti biraz sabır istiyo hemen düzelme beklemeyin zamanla çok güzel dişleriniz olacak

boksörlerin taktığı o damaklıklardan eskiden ben de takmıştım.çeneyi öne almak ve de biraz genişletmek için şuan yaş itibariyle onu önermiyorlar.
sanırım bu ortdondistten ayrılıp yeni bir tane bulsam çok daha iyi

belki de çok ileri alındı o damaklıkla ondan kapanmıyor dudaklarınız. bu konuda bilgim yok çok ileri yorum yapamayacağım.

tavsiyem dişlerini yaptırmış tanıdıklarınızdan memnun olanlardan bir isim alıp ona gidin.

ben öyle yaptım, diş teli olan arkadaşımın dişçisine gittiğimde bana da tek dişini çekeceğiz dediler güvenmedim.

sonra annemlerin arkadaşlarının çocuklarını götürdüğü herkesin ortak doktoru vardı ona gittim memnun kaldım.

bu işler biraz referans işi gözü kapalı birine gidilmemeli bence.

Merhaba arkadaşlar 9 aydır ortodonti tdavisi görüyorum.çok iyi bi gelişme olmadığı için ve hala ön 4 dişime braket takılmadığı için tedavinin çok yavaş gittiğini düşünüyorum.. doktora görünmeye bile gitmek istemiyorum çünkü birönceki görüşmede dediği şeyleri sanki dememiş gibi yapıp benim kötü hissetmeme yol açıyor.bir soru cevaplamaya tahammülü yok gibi sanki bedava yapıyor.
benden istediği ücret 4250 okadar pişmanım ki keşke hiç başlamasaydım.tutmlarından ve tedavinin başta bana söylediği zamanda bitmeyeceğini düşündüğüm için şuanda o ücretin yarısını bile ödemedim. sizce bu aşamada değiştrebilir miyim
benim durumumda olan başkaları var mı
size önerim sadece sertifkası olan doktorlara ortdonti için gitmeyin. onun ortotdonti alanında mezuniyeti olup olmadığına bakın.öyle pişmanım ki
aynı tedaviyi kardeşim fakülte hastanesnde görüyor 2. ayında hem altına hem üstüne takıldı ve yara vs oluşmadı ble

4 diş çekmenin fazla olacağını söylüyor resmen ikiye ayrılmış durumdalar ben artık ağzımdan diş çekilmesi trftarıyım fakat o kadar boşluk ne olacak diye düşünüyorum.4 diş çekmenin ilerisi için de sorun olabilrmiş ama ağzımdki dişler iri açık duruşta öndeki 4 dişimin ve yanlarındaki dişler biraz görünüyor. diş çekilese belki daha derli toplu olup daha az görünebilir.
keşke 4 diş çekipte dişinde çok çarpışıklık olmayan sadece önde olan ağzı kapanmayan kimseler deneyimlerini yazsalar.

arkadaşlar yok mudur açık kapanışlı görüntüsü olan yani normla druşta dudaklarınız açık kalıyor dişleriniz görünüyor ama dudaklardan çok fırlak bir şekilde değil

belki de çok ileri alındı o damaklıkla ondan kapanmıyor dudaklarınız. bu konuda bilgim yok çok ileri yorum yapamayacağım.

tavsiyem dişlerini yaptırmış tanıdıklarınızdan memnun olanlardan bir isim alıp ona gidin.

ben öyle yaptım, diş teli olan arkadaşımın dişçisine gittiğimde bana da tek dişini çekeceğiz dediler güvenmedim.

sonra annemlerin arkadaşlarının çocuklarını götürdüğü herkesin ortak doktoru vardı ona gittim memnun kaldım.

bu işler biraz referans işi gözü kapalı birine gidilmemeli bence.

doktorunuz istnabuldysa ismini söyler misiniz ondan da fikir alayım.benim görünür de çok abes bir durum yok ama dişlerim geride ama dudaklarım kapanmadığı açık durumda klıdğı için için yine tavşansı oluyot

arkadaşlar hala arayışım devam ediyor.tedaviyebaşladığıma okadr pişmnım ki
hiç aranızda bu tedaviye başlayıp da 4 dişi çektirne oldu mu

Back