- 4 Aralık 2016
- 52
- 3
- 1
- 37
- Konu Sahibi kadirsinas
Merhaba arkadaşlar 9 aydır ortodonti tdavisi görüyorum.çok iyi bi gelişme olmadığı için ve hala ön 4 dişime braket takılmadığı için tedavinin çok yavaş gittiğini düşünüyorum.. doktora görünmeye bile gitmek istemiyorum çünkü birönceki görüşmede dediği şeyleri sanki dememiş gibi yapıp benim kötü hissetmeme yol açıyor.bir soru cevaplamaya tahammülü yok gibi sanki bedava yapıyor.
benden istediği ücret 4250 okadar pişmanım ki keşke hiç başlamasaydım.tutmlarından ve tedavinin başta bana söylediği zamanda bitmeyeceğini düşündüğüm için şuanda o ücretin yarısını bile ödemedim. sizce bu aşamada değiştrebilir miyim
benim durumumda olan başkaları var mı
size önerim sadece sertifkası olan doktorlara ortdonti için gitmeyin. onun ortotdonti alanında mezuniyeti olup olmadığına bakın.öyle pişmanım ki
benden istediği ücret 4250 okadar pişmanım ki keşke hiç başlamasaydım.tutmlarından ve tedavinin başta bana söylediği zamanda bitmeyeceğini düşündüğüm için şuanda o ücretin yarısını bile ödemedim. sizce bu aşamada değiştrebilir miyim
benim durumumda olan başkaları var mı
size önerim sadece sertifkası olan doktorlara ortdonti için gitmeyin. onun ortotdonti alanında mezuniyeti olup olmadığına bakın.öyle pişmanım ki