- 6 Kasım 2016
- 83
- 25
- 38
- Konu Sahibi yaryarennnn
Perşembe diş telim çıkacak. Ya nasıl çıkıyo arkadaşlar ne kadar sürüyo çıkması plağı anında veriyorlar mı?
Beni bilgilendirir misiniz lütfen
Beni bilgilendirir misiniz lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah kolay olurr perşembe birbirimizin düşünceleri neler olcak buraya yazalım bence :))))aaaaa benimde perşembe çıkıcak ahahhahah çıkması zor değil iki dk lıkmiş sonratemizleme vs plak hemenmi veriliyor bilmiyorum bende ..gözümüz aydın ama çıkmasına sevinemiyorum bile plak vs bide onlar var
Teşekkür ederimmmm hemen o plak hazırlanıyo demekki ben 1 gün sonra falan mı elimize verilir acaba dedimŞimdiden hayırlı olsun
Çok kolay çıkartması. Önce tellere bir şey sürülüyor, birkaç saniye beklenip braketler hızlıca ve acısız sökülüyor Sonra temizleme ve son rötüşlar yapılıyor. En son olarak da plak için ölçü alınıp plak hazırlanıyor ve size teslim ediliyor. Bu kadar basit
Bana hemen verilmişti, sizde de öyle olur diye düşünüyorumTeşekkür ederimmmm hemen o plak hazırlanıyo demekki ben 1 gün sonra falan mı elimize verilir acaba dedim
Peki bozulmadı mı ? O plakları dişler eski haline dönmesin diye veriyolar daPlak verilmeyedebilir benim sadece ön dişlerimin arkasına tel takılmıştı plak için gerek yok demisti doktorum
Nasıl ki takılırken hiç bişey hissetmedik çıkarınca da aynı şey geçerli
Dişlerimin arkasında tel var işte, 1 gram bozulma olmadı senelerdir takıyorum rahatsız etmiyor da sadece diş taşı sorunu oluyor onun haricinde verdiği bir rahatsızlık olmadı şimdiye kadarPeki bozulmadı mı ? O plakları dişler eski haline dönmesin diye veriyolar da
Aa evet bunu biliyorum. Çok teşekkür ederim cevabınız için beni aydınlatyı :))İnternetten buldum bunun aynısı var işte (Fotograf pek iç açıcı değil kusura bakmayın)
Rica ederim tellerden kurtulduğunuzda bize de yazın lütfen merak ederim hangi pekiştirme tedavisinin uygulanacağınıAa evet bunu biliyorum. Çok teşekkür ederim cevabınız için beni aydınlatyı :))
Rica ederim tellerden kurtulduğunuzda bize de yazın lütfen merak ederim hangi pekiştirme tedavisinin uygulanacağını
Ben tellerim çiktıktan sonra kendimi seda sayan gibi hissetmiştim uzun zaman telli dişlere alışınca o düzgün telsiz görüntü de dişlerim çok büyük gelmişti,dilimi dişlerimde gezdirip duruyodum
İnci gibi dişlerle yeni hayatınızda mutluluklar dilerim şimdiden geçmiş olsun
aynen çok merak ediyorum nasıl olacakAy inşallah kolay olurr perşembe birbirimizin düşünceleri neler olcak buraya yazalım bence :))))
O kadar kötü dişim oldu ki. Diş telim çıktı ve kocaman önde dişlerim olfu ofaynen çok merak ediyorum nasıl olacak
pekiştirme olarak ne yaptı peki bana plak dedi cmt alacağım kliniktenO kadar kötü dişim oldu ki. Diş telim çıktı ve kocaman önde dişlerim olfu of
Banada bugün plağı verdi 1 sene boyunca hrp takacakmışım ama görsen iğrenç işkebce gibi bişey takınca bana hak vereceksin keşke hep telim olsaydı. Demekki sanada önde geldipekiştirme olarak ne yaptı peki bana plak dedi cmt alacağım klinikten
Bak üstteki mesajımda ne demiştim seda sayan gibi hissetmiştim kendimi bir süre de tellerimi özlemiştim ama gözüm alıştıktan sonra dişlerime bakmaya doyamıyodum geçicek şuan büyük gelmesi çok normal yıllarca üstlerinde tel vardı gözümüz onu arıyor sadace geçici buBanada bugün plağı verdi 1 sene boyunca hrp takacakmışım ama görsen iğrenç işkebce gibi bişey takınca bana hak vereceksin keşke hep telim olsaydı. Demekki sanada önde geldi