• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diş taşı hakkında...

Hematit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
73
0
36
Eskişehir
merhaba ben diş taşlarımı temizletmek için dişçiye gidicem ama daha önce yaptıranlar var mı acıyor mu bir de biraz fazla benimkiler çürük gibi duruyor:14: kaç seansta yapılıyor bu işlem tabi herkese göre değişir ama yaptıranlar varsa yorumlarınızı bekliyorum teşekkürlerr:85:

merhaba ben diş taşlarımı temizletmek için dişçiye gidicem ama daha önce yaptıranlar var mı acıyor mu bir de biraz fazla benimkiler çürük gibi duruyor:14: kaç seansta yapılıyor bu işlem tabi herkese göre değişir ama yaptıranlar varsa yorumlarınızı bekliyorum teşekkürlerr:85:

ben 4-5gün önce yaptırdım acı vermiyo merak etme benim tek seansta bitti.ama diş eti çekilmesi olmuş ve dişlerimin altlarında aralıklar kaldı ve bu çok kötü..ama ben tel tedaviside görüyorm ve ortodontistim bu aralıları kapatabiliceni söyledi içim rahatladı.bence zmn kaybetmeden git temizlet derim diş eti çekilmesi olduğu zmn çekilen diş etleri tekrar yerine gelmiyo ve görüntü bozukluğu oluyo.

ben 4-5gün önce yaptırdım acı vermiyo merak etme benim tek seansta bitti.ama diş eti çekilmesi olmuş ve dişlerimin altlarında aralıklar kaldı ve bu çok kötü..ama ben tel tedaviside görüyorm ve ortodontistim bu aralıları kapatabiliceni söyledi içim rahatladı.bence zmn kaybetmeden git temizlet derim diş eti çekilmesi olduğu zmn çekilen diş etleri tekrar yerine gelmiyo ve görüntü bozukluğu oluyo.

geçmiş olsun canım, yani o taşlar temizlenince orada boşluklar mı oluştu canım bu hiç aklıma gelmemişti çok teşekkür ederim paylaştığın için:71:

geçmiş olsun canım, yani o taşlar temizlenince orada boşluklar mı oluştu canım bu hiç aklıma gelmemişti çok teşekkür ederim paylaştığın için:71:

diş taşları oluştukça diş etleri kendini korumak için aşağa çekiliyo ve temizlettikten sonrada hiç bi şekilde diş eti bi daha eski formuna dönmüyo.kötü görünüyo yaa:59: geç kalmadan yaptır temizliğini hatta bi dikkatli incele istersen belki sendede çekilme olmuş olabilir

Evet canım diş taşı temizlendikten sonra, dişlerinin arka kısmı pütürlü gibi olabiliyor..
Ancak şiddetle tavsiye ederim hiç geç kalmadan temizlettir, hatta biraz beyazlat arkasından..
Çok sürmüyor, tek seansta bitiyor işlem. Ben küçükken az fırçalardım dişlerimi o yüzden çok birikmişti bende. Temizleme yapılırken kanama oluyor (en azından bende oldu) ama bu seni korkutmasın kesilikle acı ya da ağrısı yok.. Aksine bittikten sonra ferahlamış hissediyorsun ağzını. Dişlerindeki lekelerin temizlendiğini görmekse paha biçilemez.. :21:

Back