- 31 Ocak 2011
- 1.934
- 152
-
- Konu Sahibi cikolatakizzz
Kızlar dun disciye gittim
Distasin var temizlenmesi gerekiyor dedi vizzzzz diye bi aletle yarisini temizlediyarin yine randevum var dayanamdim acsna norml mi
Kimiside diyor ki temizlenmesi zararliaklim karisti ama cok sızlıyor hala..
bende bugun gittim temizlettim. Ama her 6 ayda bir temizlettigimden aci olmuyor,sen ilkkez gittiysen normal canim,ikincide ayni olmaz.
Evet canim ilk kez gittim
Ben hep bunla mi ugrasicam ya cok acıdı
ikincide acimayacak inan bana
sen birde benim halimi gorsen
bugun normal kontrol icin gittim
4tane 20 lik disimin geldigini ogrendim
hic biri cikamiyor,yer olmadigindan
ve hepsini cekicegini soyledi.
normal cekmekte degil,eti kesip alacak
bunun yerine 100 kere tas temizletebilirim.. hic korkma sen bence
Kızlar dun disciye gittim
Distasin var temizlenmesi gerekiyor dedi vizzzzz diye bi aletle yarisini temizlediyarin yine randevum var dayanamdim acsna norml mi
Kimiside diyor ki temizlenmesi zararliaklim karisti ama cok sızlıyor hala..
O dedigini ben gecen yil yaptirdim canim . cenemde yer bulamadigi icin cikamayan dişleri ameliyatla aldilar. Asiatanlar yaptigi icin herhalde ben cok aci cektim. Simdi bide bu cikti basima. Bu ay bunla ugrasicam herhalde. Ama temizlenmesi iyidir diyorsun degilmi?
Doktoru mu değiştirsem . Gidenler iyi diyorlar ama hic olumsuz biaey duymadim gerci. Acimasi normal galiba sizlamasi. Dis etine denk geldi sanki biraZ . Tamam canim ins kurtulurumda yazarim buraya yine
Evet temiz oldu zaten bundan sonra soz verdim kendime yemeği yedikten sonra hooop banyoya kosup fircalicam.. doktor da kizdi duzenki fircalamazsan boyle olur iste dedihiç abartılacak bir durum yok
ne güzel iste,miss .. ağrısız ki
benide götüre gitttttttttttttttt
temizlik,miss ..bol fırcalama yap
Canim sirnakta oldugum icin gorev icabi mecburen buradaki agiz dis e gidiyorum ama doktara iyi diyorlar.. iznimdede yaptirmak istemiyorum zaten iki gun izne cikiyoruz onuda dis agriaiyla mi gecirecem.mutlaka yapılması gerekiyor çünkü insanları rahatsız edecek derecede koku yapar... tiksinti bi durum yanii...
özelde yaptır çok pahalı değil.. 70 e falan temizliyorlar..
Olabilir damak olayi canimbidiğim kadaarıyla diş taşları diş çürümesini engeler. agızda olan diş taşları damağı asagı cekermıs dıye duymustum
Himm canim hani şu sarjli fln oluyo ya oral b nin fln onu mu kastediyosun almak istiyorum bide kullandinmi sen hicbende burada devlete bagli sigortamla gidiyorum,sagolsunlar ozel gibi ilgileniyor. doktordan doktorada degisiyor tabi..
temizlenmesi iyi tabiki curumeyi engeller
birde tavsiyem elektronik dis fircasi kullan gercekten dis taslarini acayipp azaltiyor cnm.
diş taşlarını temizletmeyi oldum olası sevmedim. ilk kez temizlettiğimde devlette yapmış ve acımıştı... sonra özelde yaptırdım acı olmadı.. diş taşından sonra dişlerim hassaslaştı iyice... ilk gün ki gibi olmasada halen hassas... ben diş taşlarımdan memnunum.
Of hayatta süt dişlerimi bir iki kez çektirmek dışında hiç dişçiye gitmedim. Adını bile duyunca kalp krizi geçircek gibi oluyorum. İnanılmaz korkuyorum. Çok yanlış tabi kontrollerimi yaptırmam lazım. Ama şükür ne ağrım ne acım hiçbir problemim olmadı dişlerimle ilgili. Birkez devlette temizletmek için gitmiştim. Önce arkadaşım girdi bende yanında durdum. Ama acıdığını yüz ifadesinden anlayınca yaptırmadan geri döndüm. Şimdi sizden de duydum ya hayatta gitmem. İnşAllah biran önce acısız tamamlarsınız işleminizi. Bu arada devlet hastaneleri artık eskisi gibi değil. Özel hastane gibi ilgileniyorlar ve güzel iş çıkartıyorlar. Annem dahil birkaç yakın akrabam devlette yaptırdı dişlerini çok memnun kaldılar.
Evet temiz oldu zaten bundan sonra soz verdim kendime yemeği yedikten sonra hooop banyoya kosup fircalicam.. doktor da kizdi duzenki fircalamazsan boyle olur iste dedi(
Canim sirnakta oldugum icin gorev icabi mecburen buradaki agiz dis e gidiyorum ama doktara iyi diyorlar.. iznimdede yaptirmak istemiyorum zaten iki gun izne cikiyoruz onuda dis agriaiyla mi gecirecem.
Olabilir damak olayi canim
Himm canim hani şu sarjli fln oluyo ya oral b nin fln onu mu kastediyosun almak istiyorum bide kullandinmi sen hic
:) acisi ne kadar sürdü canim ben hicbisey yiyemiyorum ya
Evet temiz oldu zaten bundan sonra soz verdim kendime yemeği yedikten sonra hooop banyoya kosup fircalicam.. doktor da kizdi duzenki fircalamazsan boyle olur iste dedi(
Canim sirnakta oldugum icin gorev icabi mecburen buradaki agiz dis e gidiyorum ama doktara iyi diyorlar.. iznimdede yaptirmak istemiyorum zaten iki gun izne cikiyoruz onuda dis agriaiyla mi gecirecem.
Olabilir damak olayi canim
Himm canim hani şu sarjli fln oluyo ya oral b nin fln onu mu kastediyosun almak istiyorum bide kullandinmi sen hic
:) acisi ne kadar sürdü canim ben hicbisey yiyemiyorum ya