• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş sıkıntısı

Tatammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.613
1.856
133
34
Kızlar çok kafaya takıyorum mutsuz oluyorum. Dişlerim sarardı sigara çay kahve kaynaklı hepsine son vericem ama rengi bembeyaz olsun istiyorum sık sık fırçalarım ama müdahale gerekiyor. Lazer diş beyazlatma yaptıran var mı vefaydasını gören. Trabzon veya Erzurum da iyi bir klinik bilen tavsiye edebilecek olan var mı?

Yaptırmak üzereyken diş minelerine ciddi zarar verdiğini ve diş kaybına yol açtığını öğrendim için vazgeçmiştim.

Banlanmışsın, ama takiptesindir herhalde? Sağklı bir diş asla ve asla bembeyaz değildir, hafif sarılık vardır. Beyaz dişlerde kimyasal karışır, o ayrı. Sonracıma, muz kabuğunu soy, iç tarafıyla dişlerine sür, sonra aluminyum folyo ile kapla, biraz beklet. Fırçala. Ya da ikinci seçenek, bir ya da iki çilek al, onları 2 ila 3 dakika için dişler üzerinde uygula. Yani ezerek püre haline getir onunla diş fırçala, ardından normal macun ile. Neyse daha var da, yine de sen bilirsin. Illa beyazlatacağım diyorsan, buyur.

Back