• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diş mi çıkarıyor?

Karakuzucanan

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2007
72
2
611
41
Aksaray
kızlar ya bizimki acayip huzursuz. ilk uyandığında iyi ama sonra mızırdanıp duruyor. kendi kendine oynamıyor, hele uykusu geldiğinde öyle bir huysuzlanıyor ki anlatamam. işin garibi uyutmaya çalıştıkça bağırıyor, ne yaparsam yapayım ağlıyor. uyutana kadar kan ter içinde kalıyorum. emzik ya da memeyi ağzına verince hemen damaklarının arasına kıstırıyor, ısırıyor. dişten mi ki acaba? bi de kaşıntıyı giderici jeller varmış diş çıkartan bebekler için. kullananınız duyanınız var mı?

cnm benim ablam kızlarının dişleri için jel kullanmıştı ama adını hatırlayamadım eczacılara sorsan sölerler sana zaten...geçmiş olsun...

dış çıkarma dönemı çok zor geçer bebekler ıçın calgel jel var hıç bır faydası yok elıne dış kaşıyıcı verebılırsınız dahaıyı gelır kaç aylık bılmıyorum ama ben salatalıkda verırdım hep

kızlar ya bizimki acayip huzursuz. ilk uyandığında iyi ama sonra mızırdanıp duruyor. kendi kendine oynamıyor, hele uykusu geldiğinde öyle bir huysuzlanıyor ki anlatamam. işin garibi uyutmaya çalıştıkça bağırıyor, ne yaparsam yapayım ağlıyor. uyutana kadar kan ter içinde kalıyorum. emzik ya da memeyi ağzına verince hemen damaklarının arasına kıstırıyor, ısırıyor. dişten mi ki acaba? bi de kaşıntıyı giderici jeller varmış diş çıkartan bebekler için. kullananınız duyanınız var mı?
canım benimkide diş çıkartıyo bende almayı düşünüyorum ama zararlı olmaz dimi doktoruna sormam lazım banada söylemişlerdi bugün

canm bebegin dis cikartiyordur, bu dönem biraz zor gecersizin icin cünkü cok huysuz olurlar-
sen ona dis kasiyicisini önce sogut ve öyle eline ver, jel´e gelince ben burada benim cocuklara hep kullandim ve benim baska kullandigim bir ilac daha vardi böyle kücük kücük toplar couga5 tane felan veriyosun her 15 yada 30 dakikada o rahatlatiyordu...jel´in ismini bilmiyorum uzun zaman oldu ama o top gibi olan ilaclar bitkisellerdi ve burada " globoli kügelchen" deniliyor onlara
sen bir eczaneye yada doktora gitsen ve sorsan onlarin bileceginden eminim...
canim gecmis olsun....insaallah bebisinin cok agrisi olmadan atlatirsiniz bu dönemi...

salatak ve havucun kopma tehlikesi var pırasayı deneyebilirsin diş hekiminden duymuştum. Calgel'den bende bugün aldım bizimki sürünce biraz rahatlar gibi oldu. Birde buzdolabında bekletilmiş temiz tülbentle damaklarını silmeyi denersin o da rahatlatıyor

benim bebeğimde 6.ayına girdi ve çok huysuz bugünlerde elleri sürekli ağzında ve uykusu geldiğinde hiçbir oyuncakla ve benimle ilgilenmiyor uyutmaya çalışınca da ortalığı ayağa kaldırıyor nasıl ağlıyor görseniz her yöntemi deniyorum sadece bataniye içinde sallayınca uyuyor tabii her zaman sallamak için 2. kişiyi bulamıyoruz ve çok zorlanıyoruz dra götürdüm bebeklerin 5 ile 7 aylar arasında bu problemi yaşadıklarını uykuları gelince sinirlendiklerini oynamak istediklerini ama uykuya karşı koyamadıkları için ağladıklarını söyledi 1 ay daha sabırlı ve sakin olmamı önerdi henüz diş çıkarmıyomuş bebeğim belki bebeklerinizde aynı durumdan dolayı huzursuzdur

benim bebeğimde 6.ayına girdi ve çok huysuz bugünlerde elleri sürekli ağzında ve uykusu geldiğinde hiçbir oyuncakla ve benimle ilgilenmiyor uyutmaya çalışınca da ortalığı ayağa kaldırıyor nasıl ağlıyor görseniz her yöntemi deniyorum sadece bataniye içinde sallayınca uyuyor tabii her zaman sallamak için 2. kişiyi bulamıyoruz ve çok zorlanıyoruz dra götürdüm bebeklerin 5 ile 7 aylar arasında bu problemi yaşadıklarını uykuları gelince sinirlendiklerini oynamak istediklerini ama uykuya karşı koyamadıkları için ağladıklarını söyledi 1 ay daha sabırlı ve sakin olmamı önerdi henüz diş çıkarmıyomuş bebeğim belki bebeklerinizde aynı durumdan dolayı huzursuzdur

bazı bebeklerde hiç zorlanmadan çıkartmışlar bakalım bizimki nasıl olacak. Birde ben diş kaşıyıcı yerine eline pırasa verdim. onu oyaladı ama bana çok itici geldi. Bebişimin süt kokusuna alışmışım pırasadan sonra çocuğumun ağzı kokuyordu lahmacun yutmuş gibi

diğer sayfalara bir bak yazının başığı yani sorusu ilk diş ve ilk ek gıda oraya gir nisan yağmurunu bul.Jel için birşeyler yazmıştım.a.s

emineninde soledıgı gıbı salatalık verebılırsın elıne baya rahatlatıyor bıde sıyah ekmegın kabugunuda verebılırsın oda ıyı gelıyor benım oglanda bole huzursuz baya

Back