- Konu Sahibi kartalpencesi06
-
Hanimlar dislerim icin ideal olan dis macununu bir turlu bulamadim.dis etlerimde surekli bi kanama mevcut.gittim dis etlerine ozel macun bile aldim bu kez de dis rengim istedgm beyazlikta olmiyor.sizler dis beyazlatma yada dis eti kanamalari icin hangi macunlari kullaniyorsunuz ?
GT-I8150 cihazımdan gönderildi
Merhaba canım, seninle iki defadır karşılaşıyoruz :) Sorularına yanıt vermek isterim. Öncelikle, tek tip bir macun kullanmak, yani hep aynı macunu kullanmak, uzun vadede dişlerimizin hep aynı aşındırıcılara maruz kalmasına yol açar. Bu nedenle, dönem dönem değiştirmek gerekir. Diş rengini açan macunlardan da, birçok marka var ama fiyat-kalite açısından signal White now oldukça iyidir.
Gelelim dişeti kanaması problemine. Dişeti kanaması, diş macunu ile tedavi edilecek bir şey değil. Macunlar, kanamayı kısmen baskılar ama, dişeti kanamasının temel nedeni diş taşlarıdır. Diştaşları temizlenmeden, sağlıklı dişetine sahip olmak mümkün değil, dolayısıyla kanamanın tamamen kesilmesi de mümkün değil. Diştaşı temizliği ve rutin ağız bakımına rağmen kendiliğinden dişeti kanaması ise, anormal bir durumdur ve kimi kan hastalıklarını düşündürür, ama bu dediklerim gözünü korkutmasın. Seninki muhtemelen güzel bir diştaşı temizliğinin ardından geçecek bir kanamadır.
Diştaşların temizlendikten sonra, her yemekten sonra düzenli diş fırçalama, günde 1 kez diş ipi kullanma ve yılda 2 kez hekim kontrolü ile, bu sorundan kolayca kurtulabilirsin. Sevgiler
Rica ederim :) Benim henüz özelden mesaj hakkım olmadığı için mesajına yanıt veremedim kusura bakma canım. Ben de bilmiyorum arkadaş ekleme gibi bir seçenek var mı... Sanırım 25 mesaj olmadan özel mesaj gönderemiyorum.Canim benim :) dis beyazligi konusunda hemen dedigin markayi alip deneyecegim..kanama durumu da,daha once temizletmistim fakat zamanla tabiki yeniden olusmaya basladi.sanirim o cok korktugum disci koltuguna yeniden oturmam gerekecek
Hergun ozen gosteremesem de gunde iki kez fircalamaya dikkat ediyorum.onerilerin icin cok tesekkur ederim :):)
Rica ederim :) Benim henüz özelden mesaj hakkım olmadığı için mesajına yanıt veremedim kusura bakma canım. Ben de bilmiyorum arkadaş ekleme gibi bir seçenek var mı... Sanırım 25 mesaj olmadan özel mesaj gönderemiyorum.
Hanimlar dislerim icin ideal olan dis macununu bir turlu bulamadim.dis etlerimde surekli bi kanama mevcut.gittim dis etlerine ozel macun bile aldim bu kez de dis rengim istedgm beyazlikta olmiyor.sizler dis beyazlatma yada dis eti kanamalari icin hangi macunlari kullaniyorsunuz ?
Farmasinin dis macunlarini tek gecerim.bitkisel ve 2 kat aleovera 2 cay agaci 2 kat misvak iceriyor.kansere neden olan florid ve sles te icermiyor.lutfen biraz kimyasaldan uzaklasin bitkisel markalari tercih edin.aldiginoz urunlerin icerigine bakin paraben triclosen iceriyor mu diye
Doğal diş maunlrıda diğerleri kadar etkili mi ?
dişeti kanamaları ve ağız çürük kokusu için, çürüklerin ilerlememesi için Misvak denen bir ağaç dalından yapılan doğal diş macununu kullanabilirsin. Gün içerisinde istediğin kadar kullan tamamen doğal olduğu için hiçbir zararı olmaz. ayrıca mide yanmalarında da faydalıdır. ağzında bırakacağı tadı yut, tükürme,
diş macununa gelince: Canım ben şahsen fırçma mercimek kadar Sensodyne denilen macundan ve mercimek kadar da beyazlatıcı diş pastası sürüyorum ve kisini bir kullanıyorum. tavsiye ederim.
diş pastasının zararlı olduğunu duymuştum ne kadar doğru acaba bilmiyorum sormak lazım
Etkili canim cok pahaliya satilan sensodynden farmasinin dis macunlari kat kat iyi.ben her ikisini de kullandim.
paradontax bende kullanmayı düşünüyorum.Dişlerim çok çacuk çürüyor özellikle önlerim bu 3.dolgusu.Dişlerim sarı hep,Arada sızlama oluyor ekşi yiyince.İçeriğine baktınız mı florür var mı bu maddenin çok zaralı olduğunu duydum.Hatta bazı macunlarda beyazlama olsun diye mermer tozu bile kullanıyorlarmış.Kime güveneceğimizi şaşırdık :sAnnem paradontax'ın beyazlatıcı etkilisini kullanıyor çok memnun,bence bi dene onunda diş etleri kanardı sigarada içiyor dişleri sarartıyor malum,2 senedir ondan başkası macun kullanmıyor,başta tadı çok değişik geliyor zaten ama zamanla alışınca geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?