- 31 Ocak 2020
- 1.093
- 1.181
- 83
- 29
- Konu Sahibi Pinterest35
-
Eşim al bi gebelik testini almış bir tane yaptım renk dağınık cıktı bozuktu test sanırım ikincisini yaptım tek çizgiSonuç ne sonuç
Belki geç döllenmedir yada stresten dolayı gecikme olmuştur ve ilk denemenizmiş canınızı sıkmayın benceEşim al bi gebelik testini almış bir tane yaptım renk dağınık cıktı bozuktu test sanırım ikincisini yaptım tek çizgiadetim 3 gün gecikti hala bir belirti yok ve bu ay ilk denememiz yeni evliyiz
İnşallah hayırlısıBelki geç döllenmedir yada stresten dolayı gecikme olmuştur ve ilk denemenizmiş canınızı sıkmayın bence
Evet öyleymiş ama 3.günüm hala adet olmadım göğüslerim sızlıyor ve sol kasıkta ince bir ağrı var adet belirtilerimden farklıGeçen ay denedim ben macuna göre hamile olmam gerekiyordu ama ben yazık ki boş bilgi kesinlikle doğru değil !!
üşenmiyomusunuz bu kadar atraksiyonaBende az önce internette araştırırken gördüm ve denedim idrar ve diş macununu karıştırıyorsunuz rengi değişir ve köpürürse hamile olma şansınız oluyormus bende renk krem oldu ve baya köpürdü eşim akşam işten gelirken test alıcak bakalım yarın sabah yapıcam
Yazdıklarımızı okumadan yorum yapıyorsunuz sanırım , nette dolasırken gördüm denedim zaten ertesi gün hemen test yaptım boş konuşmanıza gerek yoküşenmiyomusunuz bu kadar atraksiyona5-10 tl'lik test alın çişinizi damlatın mis gibi sonuç işte
İnşallah Allah isteyen herkese versinTestlere çok güven olmuyor , ben de evde test yapıp durdum çok çok silik çizgi çıktı 6 tane yaptım 2 tane Başka dendim onlarda hiç çizgi çıkmadı en sonunda kan verdim hamileymişim .Sizinde öyledir inşallah sıkmayın canınızı
Yazdıklarımızı okumadan yorum yapıyorsunuz sanırım , nette dolasırken gördüm denedim zaten ertesi gün hemen test yaptım boş konuşmanıza gerek yok
Ben yazdığım yorumda hakaret göremiyorum acıkcası? Aksine sizin yazdığınız yorumda umut kırıcılık ve dalga gecme görüyorumboş konuşmuyorum bu benim fikrim. yorumumu beğenmediyseniz beğenmediniz, hakarete falan gerek yok
Ben yazdığım yorumda hakaret göremiyorum acıkcası? Aksine sizin yazdığınız yorumda umut kırıcılık ve dalga gecme görüyorum
Bunu yüzlerce kişi yapıyor sadece ben değil reglim gecikince arastırırken gördüm ve yapmak istedim bu kimseyi alakadar etmez emin ol senin bu yorumu yazarken harcadığın efor kadar bile harcamadım yaparken , forumda o kadar cok yazı var ki doğal yöntem testleri hakkında. Ayrıca alınmak ne alaka siz kimsiniz ki size alınayım?yanılmışsınız, dalga geçmedim. bu kadar eforu BENCE bilimsel geçerliliği olmayan bir uygulamaya harcayacağınıza en mantıklısı olan test yapmak -kan,idrar- olduğunu söyledim.
siz de yapmışsınız zaten. bu kadar alınmaya gerek yok.
Ucuz testlerden yaptiysan negatif cikar ama aslinda hamilesindir benim oyle olmustuEşim al bi gebelik testini almış bir tane yaptım renk dağınık cıktı bozuktu test sanırım ikincisini yaptım tek çizgiadetim 3 gün gecikti hala bir belirti yok ve bu ay ilk denememiz yeni evliyiz
2 gün bekleyip tekrar farklı bir markayla yapıcamUcuz testlerden yaptiysan negatif cikar ama aslinda hamilesindir benim oyle olmustu
''siz kimsiniz de size alınayım''
çok güzel ya.
anladım siz gerginlikten çatacak birisini arıyorsunuz. ama unutmayın herkes sizin görüşünüzde olamaz, bunu kabul ederseniz her şeyi de kendinize sıkıntı etmezsiniz.
hayatta başarılar
Teşekkür ederizKızlar bende hiç bir değişiklik olmadi çok az köpürme oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?