• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş macunu ile hamilelik testi yapan var mı?

Eşim al bi gebelik testini almış bir tane yaptım renk dağınık cıktı bozuktu test sanırım ikincisini yaptım tek çizgi:( adetim 3 gün gecikti hala bir belirti yok ve bu ay ilk denememiz yeni evliyiz
Belki geç döllenmedir yada stresten dolayı gecikme olmuştur ve ilk denemenizmiş canınızı sıkmayın bence

Geçen ay denedim ben macuna göre hamile olmam gerekiyordu ama ben yazık ki boş bilgi kesinlikle doğru değil !!

Geçen ay denedim ben macuna göre hamile olmam gerekiyordu ama ben yazık ki boş bilgi kesinlikle doğru değil !!
Evet öyleymiş ama 3.günüm hala adet olmadım göğüslerim sızlıyor ve sol kasıkta ince bir ağrı var adet belirtilerimden farklı:( acaba test yanılmış olabilir mi;(

Testlere çok güven olmuyor , ben de evde test yapıp durdum çok çok silik çizgi çıktı 6 tane yaptım 2 tane Başka dendim onlarda hiç çizgi çıkmadı en sonunda kan verdim hamileymişim .Sizinde öyledir inşallah sıkmayın canınızı

Bende az önce internette araştırırken gördüm ve denedim idrar ve diş macununu karıştırıyorsunuz rengi değişir ve köpürürse hamile olma şansınız oluyormus bende renk krem oldu ve baya köpürdü eşim akşam işten gelirken test alıcak bakalım yarın sabah yapıcam
üşenmiyomusunuz bu kadar atraksiyona :işsiz: 5-10 tl'lik test alın çişinizi damlatın mis gibi sonuç işte:D

Ben yazdığım yorumda hakaret göremiyorum acıkcası? Aksine sizin yazdığınız yorumda umut kırıcılık ve dalga gecme görüyorum

yanılmışsınız, dalga geçmedim. bu kadar eforu BENCE bilimsel geçerliliği olmayan bir uygulamaya harcayacağınıza en mantıklısı olan test yapmak -kan,idrar- olduğunu söyledim.
siz de yapmışsınız zaten. bu kadar alınmaya gerek yok.

yanılmışsınız, dalga geçmedim. bu kadar eforu BENCE bilimsel geçerliliği olmayan bir uygulamaya harcayacağınıza en mantıklısı olan test yapmak -kan,idrar- olduğunu söyledim.
siz de yapmışsınız zaten. bu kadar alınmaya gerek yok.
Bunu yüzlerce kişi yapıyor sadece ben değil reglim gecikince arastırırken gördüm ve yapmak istedim bu kimseyi alakadar etmez emin ol senin bu yorumu yazarken harcadığın efor kadar bile harcamadım yaparken , forumda o kadar cok yazı var ki doğal yöntem testleri hakkında. Ayrıca alınmak ne alaka siz kimsiniz ki size alınayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
:işsiz: ''siz kimsiniz de size alınayım''

çok güzel ya.

anladım siz gerginlikten çatacak birisini arıyorsunuz. ama unutmayın herkes sizin görüşünüzde olamaz, bunu kabul ederseniz her şeyi de kendinize sıkıntı etmezsiniz.
hayatta başarılar

Canım siz kimsiniz dememize gerek yok buraya konu açıyosanız herkes yazabilir birinin yorumunu beğenmedin diye kimsiniz demenize gerek yok

Back