- 31 Ocak 2020
- 1.093
- 1.181
- 83
- 29
- Konu Sahibi Pinterest35
Bu şekilde test yapıp doğru sonuç alan var mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende az önce internette araştırırken gördüm ve denedim idrar ve diş macununu karıştırıyorsunuz rengi değişir ve köpürürse hamile olma şansınız oluyormus bende renk krem oldu ve baya köpürdü eşim akşam işten gelirken test alıcak bakalım yarın sabah yapıcamİlk defa duyuyorum merak ettim
Sonucu şimdiden çok merak ettim haber bekliyor olacağımBende az önce internette araştırırken gördüm ve denedim idrar ve diş macununu karıştırıyorsunuz rengi değişir ve köpürürse hamile olma şansınız oluyormus bende renk krem oldu ve baya köpürdü eşim akşam işten gelirken test alıcak bakalım yarın sabah yapıcam
Yarın sabah güzel haberlerle yazarım inşallahSonucu şimdiden çok merak ettim haber bekliyor olacağım
Yazdığımı görmediniz sanırım eşim akşam alıp gelicek dedim evde meraktan yaptım görünceEn ucuz test 5 tl gidip eczaneden alip baksaniz boyle seyler ne kadar dogru sonuc verebilirki
Sonuc nedirYazdığımı görmediniz sanırım eşim akşam alıp gelicek dedim evde meraktan yaptım görünce
Yarın sanah ilk idrarla yapıcam canımCnm merak ettim sonuç nedir paylassana
SonuçYarın sanah ilk idrarla yapıcam canım
Sonuç ne sonuçYarın sanah ilk idrarla yapıcam canım
Ahaha banada amaa o kadar çok yabancı video var ki YouTube de bu konularla ilgili...Karbonatla duymuştum ama bunu hiç duymadım bana çok gereksiz geliyor böyle şeyler Ama doğru çıkarsada diyecek hiçbirşey sonuç bekliyoruz
Bekliyoruz vallahi merakla :)Ahaha banada amaa o kadar çok yabancı video var ki YouTube de bu konularla ilgili...
Yabancı hanımlar çekmişte çekmiş her seyi denemis ler
O değilde bir gebe arkadasımız denese yazsa idi sonucu o zamanda doğruluğu belki ispat olurdu
Sizin için deneyim o zmanAhaha banada amaa o kadar çok yabancı video var ki YouTube de bu konularla ilgili...
O değilde bir gebe arkadasımız denese yazsa idi sonucu o zamanda doğruluğu belki ispat olurdu
Ahaha banada amaa o kadar çok yabancı video var ki YouTube de bu konularla ilgili...
Kızlar bende hiç bir değişiklik olmadi çok az köpürme olduBekliyoruz vallahi merakla :)