• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dıs lekeleri cok acıl paylasım beklıyorum nasıl kurtulabilirz

juliede

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
17
0
6
34
İstanbul
Arkadaslar merhaba dis lekelerinden nasıl kurtulabiliriz Ben dis doktoruna gittim beyazlatmayla cozulemeyecegini soyledi kaplama olabilirmis nacak ama cok pahalı lutfen degisik oneriler bekliyorum gercekten artık dislerim cok kotu

paradontax ın beyazlatıcı diş macununu tavsiye ederim. Tadı biraz kötü hatta macun da böyle tuzlu kumlu gibi bir şey:1: ama alışıyorsun birkaç fırçalamadan sonra..Anında etki ediyor,benim kötü durumda değil ama mesela bir gün fırçalamsam, çay falan tüketsem sararıyor fırçalıyorum bu macunla hemen beyazlıyor..Umarım sende de aynı etkiyi yaratır:34:

paradontax dis etleri icin diye biliyorum bir kere kullandım dedigin gibi tadı degisik beyazlatıcı olanı varsa deneyebilirim

Arkadaslar merhaba dis lekelerinden nasıl kurtulabiliriz Ben dis doktoruna gittim beyazlatmayla cozulemeyecegini soyledi kaplama olabilirmis nacak ama cok pahalı lutfen degisik oneriler bekliyorum gercekten artık dislerim cok kotu

renklenmenin sebebi nedir söyledi mi doktorunuz? herhangi bir ilaçtan falan mı kaynaklı?

evet,ne ilacı oldugunu bilmiyorum yalnız

eğer çocukluk döneminizde veya belli bir dönemde sık antibiyotik kullandıysanız buna bağlı olabilir. bu nedenlerle oluşan lekeler malesef beyazlatmayla geçmiyor. ama kaplama yaptırmaktansa eğer durumunuz uygunsa ve sadece ön dişler içinse laminate veneer düşünülebilir. dişlerinizi kestirip kaplama yaptırmayın derim ben; sağlıklı dişlerin tamamını kestirmek çok da mantıklı değil..çünkü şu anki rahatsızlığınız sadece estetik ama sonradan dişlerinizi kestirmek sizi psikolojik açıdan da rahatsız edebilir...

eğer çocukluk döneminizde veya belli bir dönemde sık antibiyotik kullandıysanız buna bağlı olabilir. bu nedenlerle oluşan lekeler malesef beyazlatmayla geçmiyor. ama kaplama yaptırmaktansa eğer durumunuz uygunsa ve sadece ön dişler içinse laminate veneer düşünülebilir. dişlerinizi kestirip kaplama yaptırmayın derim ben; sağlıklı dişlerin tamamını kestirmek çok da mantıklı değil..çünkü şu anki rahatsızlığınız sadece estetik ama sonradan dişlerinizi kestirmek sizi psikolojik açıdan da rahatsız edebilir...

yapılacak islemin adını tam bilmiyorum dis lekesi olan dislerde curuk de oldugu icin once dolgu sonra kaplama yapılacagını soyledi gercekten cok masraflı

Back