• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş köprüsü hakkında bilenler bir baksın lütfen

cicolat

muraşka
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
861
595
323
Merhaba, köprü tedavisine başladım perşembe günü diş kesimi var 2 dişimi küçültecek doktor, ben cumartesi günü KPSS sınavına gireceğim bu küçültülen dişler ağrı yapar mı? Köprü yaptıran varsa aranızda tecrübelerini paylaşabilirler mi? Ağrı çekmek istemiyorum sınavda, hiç riske atmasam mı acaba.. acele ediyorum çünkü ayın 12 sindede burun ameliyatım var. üstüste geldi çünkü diş randevusunu bir türlü alamadım yer yoktu, şimdi böyle düşün düşün düşünüyorum işte.. birde tedavi ne kadar sürüyor, ölçü alımı takımı falan? alçılı burunla sürdürebilir miyim diş tedavisini sizce?

Merhaba,
4 dişim kesildi benim. hemen o gün geçici diş takıldı. diş kesildikten sonra hiç ağrım olmadı. "eğer olursa bir ağrı kesici içersin" dedi doktorum ama olmadı yani :)
1 hafta sonrasında da dişler hazırlanmış olur. alçılı burunla... tek yapman gereken ağzını açmak. o halde ağız açarken zorlanır mısın bilemiyorum.

Agrimiyor hic bende gecen sene yaptirdim.... zaten kalibi alirken gecici olarak dis gibi birsey yapiyor onu takiyor...

Ben senin yerinde olsam dis doktoru randevumu ileriye alirdim önce sinav sonra burun ondan sonrada disimi yaptirirdim...

Simdiden basarilar dilerim

cevaplar için tesekkür ederim.. dişlerimi kestirdim sizinde dediğiniz gibi agrı acı olmadı, üstüne geçici diş takıldı 18 temmuzda esas dişleri takacakmış.sorunsuz atlattım çok şükür.

Bu sağlam dişlerin kesilme olayını ben de yeni öğrendim hiç araştırmadan gitmiştim napıyor sağlam dişime diyorum bittikten sonra bir baktım ki sağlam diş minicik kalmış gitmiş ,şimdi kesildiği için devam etmek zorundyım Bilseydim yaptırmazdım implanta giderdim neyse Allah'tan arka tarafta ama sorum şu benim boşluğun sadece tek tarafı kesildi -boşluğun sağındaki diş,2'li köprü mü yapacak bu durumda 2'li köprü diye birşey var mı ?teşekkürler

Back