Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Slm arkadaşlar diş dr gittim tesadüfen dis kisti olduğunu cerrahi müdahale gerektiğini söylediler böyle bir sorunla karşılaşıp yaptıran arkadaşların tecrübelerini aktarmalarını rica etsem şimdi den çok tşk ederim
Slm arkadaşlar diş dr gittim tesadüfen dis kisti olduğunu cerrahi müdahale gerektiğini söylediler böyle bir sorunla karşılaşıp yaptıran arkadaşların tecrübelerini aktarmalarını rica etsem şimdi den çok tşk ederim
Hayır sadece minik bir makasla kit kit kistli bölge kirpildi Dişimin dipinde biyerlerse olduğu için haliyle dişim yerinden kaldırıldığı için dissiz kaldım tabi .. Ama yirmilik diş zaten, çok önemsenecek bişey değil
Ben yemek yiyemez hallere gelmiştim 8-10 kilo verdim filan, iyiki alındı Ve gerçekten acısız bir islemdi
Cevabın icin teşekürler ben ameliyat oldum kist dediler oda değilmis kücük bir dis köküymüş onuda taaa dibine kadar kemikle beraber kesmiş ben böyle olsun tahmin etmiodum o kemik yerini doldururmu kesilen canim fikrin varmi böyle bisey