- 12 Nisan 2012
- 4.568
- 6.852
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
Ay canim benim cok teşekkür ederim hemen bakiyorum.Ben varım. Muhtemelen flep ve küretaj islemi yaparlar sana da.
Deneyimlerimi uzun uzun anlatmıştım daha önce, o yüzden link koyuyorum,buradan bakabilirsin.
Bir daha link koyar misin olmamis sanirimBen varım. Muhtemelen flep ve küretaj islemi yaparlar sana da.
Deneyimlerimi uzun uzun anlatmıştım daha önce, o yüzden link koyuyorum,buradan bakabilirsin.
Çıkıyor aslında ben tıklayınca ama şöyle tarif edeyim;Bir daha link koyar misin olmamis sanirim
Tamam buldum ben, konu actin sanmistimÇıkıyor aslında ben tıklayınca ama şöyle tarif edeyim;
Eki Görüntüle 3319475
Ara kısmında üste küretaj, kullanıcı adına yengenc yazarsaniz 9 ayrı yazı çıkacak:)
Yine olmazsa eve geçince ben alintilayabilrim
Ay insallahBenimki de ileriydi , bir şey olmaz. İki ağrı kesici ile gidiyor acısı:)
Sonrasında da fırçalamak ve arayüz fırçası ile temizlemek lazım dişleri.
Şimdiden geçmiş olsun. Dişin düşmeden yaptır bence
Merhaba çözüm bulabildin mi sorununa, yaşın çok genç bu yaşta önlem almazsan çok büyük sorunlara yol açıyor benim teyzem kemik tozu tedavisi görmüştüSelamlar herkese 37 yasindayim.moralim cok bozuk. Dis kemiklerim epey erimiş. Tedavi olmazsa curumeden dokulurmus
Epeydir yemek yerken cenem falan agiriyordu.
Babam ameliyat oldu vs. Derken. Gidemedim.
Baska bir sey zannettim.
Kendim bile bakinca farkediyorum suanda dis etlerim geri cekilmis resmen.
Yasayanlarin yorumlarini bekliyorum.
Merhaba yarina periodontoloji dr una randevu aldim. Ins guzel seyler soylerMerhaba çözüm bulabildin mi sorununa, yaşın çok genç bu yaşta önlem almazsan çok büyük sorunlara yol açıyor benim teyzem kemik tozu tedavisi görmüştü
Aynen öyle , hadi geçmiş olsunKuretaj islemimin ilk asamasini yapti dr. Um .yenGEnC in dedigi gibi korkmaya gerek yokmus
dr um cok iyiydi . Klasik muzik esliginde yapti islemi
Tesekkur ederimAynen öyle , hadi geçmiş olsuntüm sorunların biter inşallah ikinci yarıdan sonra
Aynen öyle , hadi geçmiş olsuntüm sorunların biter inşallah ikinci yarıdan sonra
Dişleriniz sallanıyormuydu sizin . Ben de dün gittim doktora diş kemiğinde erime var dedi.periodontolojiden randevu aldım. Cok moralim bozuk ust ön dışım sallanıyor.Kuretaj islemimin ilk asamasini yapti dr. Um .yenGEnC in dedigi gibi korkmaya gerek yokmus
dr um cok iyiydi . Klasik muzik esliginde yapti islemi
Gorunurde sallanmiyor ama.3 disim sallaniyormus. Bir sure idare eder sizi dedi dr. Sonrasinda implant vs artik.Dişleriniz sallanıyormuydu sizin . Ben de dün gittim doktora diş kemiğinde erime var dedi.periodontolojiden randevu aldım. Cok moralim bozuk ust ön dışım sallanıyor.
40 yaşındayım doktora gittim kuretaj yapacak ama önce kanal tedavisine başladık. Kuretaj yaptırmıştım 6 yıl önce kemik erimesi falan dememişlerdi. İlk önce ön dişlerini kaybedeceksin dedi doktor genetik olduğunu söylediGorunurde sallanmiyor ama.3 disim sallaniyormus. Bir sure idare eder sizi dedi dr. Sonrasinda implant vs artik.
Siz kac yasindasiniz?
Resmen su zamana kadar hic anlayamadim hala ona sasiriyorum. Dr. A baska bir islem icin gittigimde yonlendirdi dr. Beni de.
Bana da genetik dedi. Ne cok duyuyorum artik cevremde. Herkes yilda bir kere dis eti uzmanina gitsin kontrole.40 yaşındayım doktora gittim kuretaj yapacak ama önce kanal tedavisine başladık. Kuretaj yaptırmıştım 6 yıl önce kemik erimesi falan dememişlerdi. İlk önce ön dişlerini kaybedeceksin dedi doktor genetik olduğunu söyledi
Bana flep uygulanmis. Kuretaj daha hafif oluyor sanirim. Yani sadece dis eti gemizligi.40 yaşındayım doktora gittim kuretaj yapacak ama önce kanal tedavisine başladık. Kuretaj yaptırmıştım 6 yıl önce kemik erimesi falan dememişlerdi. İlk önce ön dişlerini kaybedeceksin dedi doktor genetik olduğunu söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?