- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi angryangel
-
Önce davran ve bu yaşanılan durumu eşine anlat
Böyle böyle yaşandı sanki ben koymak istemiyorum gibi düşündü sanırım falan de
ayrıca koymak zorunda da değilsin bence her aileye 1 isim yeterli
cok abartıyorsunuz .emin olun sızın kurguladıgınız gıbı bı durum yok ortada .
cnmm abartma güzelim zaten eşin cvb vermiş eşin ben dedim der merak etme hamilelik seni fazla panik yapmışsıkma canını tatlmmm
Allah ım sağlıklı mutlu kucağına almak nasip etsin inş.
Canim bak senin bastan tutumun yanlis, millet fikir vermeden cocuguna isim koyamayacak misin??? Neden herkese fikir soruyorsun? Millete ne senin cocugunun isminden? Hic bilmiyorsan ac internetten cocuk isimlerine bak. Kaldiki akrabalarin varsa listende her turlu yoruma acik olacaksin, ayni burda oldugu gibi olumlu olumsuz..yani evinizin sirlarini ortaya dokuyorsunuz sonrada dert yaniyorsunuz?
Biraz sert cikismis olabilirim bu yorumumla ama ozel seyleri paylasirsaniz ulu orta sonuclarinada katlanmak zorundasiniz bana kalirsa gerci herkeste demis cocugun isim hakki Islama gore babadadir bence hem anne hemde baba karar verir bu konuda kimseye laf dusmemeli.
Güzelim bu aile sırrı değil o kendi kendime isim de bulamadım internetten isim bakacak kadar da bilgim var ama sevdiğim insanların fikirlerini almak istedim bu da her türlü yoruma açık olmamı gerektirmez ben sadece orada öneri istemiştim dayatma değil hem sırlardan bahsedersek eğer burada bir çok kadın yatak odası konularını dahi paylaşıyor. sizce hangisi aile sırrı? kaldı ki burada beyefendinin yaptığı tuhaflık çocuğun ismi halim değil mi diye pat diye sorması.
Ayrıca sizin de bana sert çıkışma hakkınız yok burada yapıcı yorum yazmayacaksanız hiçbir şey yazmayın lütfen. Zaten sinirlerim bozuk.
Yazımda bahsettiğim bu zat-ı muhteremin annesi yani eşimin halası da oldukça meraklı ve dedikoducu bir hanım. Şimdi korktuğum bu olayı evirip çevirip büyüterek "gelin kayınpederinin ismini koymak istemiyor" gibisinden kayınvalidemlere yansıtılıp yoktan yere huzurumu kaçırmaları.
Yani dış kapının dış mandalı bir adam her an aile ilişkilerimi mahvedebilir.
Canim bak senin bastan tutumun yanlis, millet fikir vermeden cocuguna isim koyamayacak misin??? Neden herkese fikir soruyorsun? Millete ne senin cocugunun isminden? Hic bilmiyorsan ac internetten cocuk isimlerine bak. Kaldiki akrabalarin varsa listende her turlu yoruma acik olacaksin, ayni burda oldugu gibi olumlu olumsuz..yani evinizin sirlarini ortaya dokuyorsunuz sonrada dert yaniyorsunuz?
Biraz sert cikismis olabilirim bu yorumumla ama ozel seyleri paylasirsaniz ulu orta sonuclarinada katlanmak zorundasiniz bana kalirsa…gerci herkeste demis cocugun isim hakki Islama gore babadadir…bence hem anne hemde baba karar verir bu konuda kimseye laf dusmemeli.
Çok haklısınız..Kendi adıma bende hiç etrafa sorarak isim bulmayı düşünmedim.
Ben sormadan bir iki isim önerilerini bile duymazdan geldim.
Kimene benim karnımdaki çocuğun isiminden değil mi?
Kayınpeder-kaynana ismi koymakta bana çok anlamsız geliyor.
Herkes kendi ismiyle yaşasın ne kadar güzel ..
canim ben soranlara bile real hayatimda ne cinsiyetini soylemek istiyorum ne de baska bilgi vermek istiyorum..tabii cok yakinlarim haric..cunku millet ileri geri konusup sinir ziplatmaya cok meraklilar..cinsiyetini bile suanda dahi sorduklarinda soyluyorum sadece. Isim konusunda ise bir kac isim var aklimizda hala tam belli degil diyorum. Kaldiki cocuk bi dogsun sag saglim kucagimiza alalim tek derdimiz isim olsun. Yani ne kendimle ne de cocugumla ilgili birseyleri ulu orta paylasmayi sevmiyorum..sonra herkese boyle konusma firsati doguyor..ne gerek var. Ozelimden millete ne
bu soylediklerim ise burasi icin gecerli degil, ne de olsa burda kimse kimseyi tanimiyor. ama facebookta vs tanidiklar akrabalar birseyleri paylasiyorsan karsiligindada bir cok seye hazirlikli olmalisin.
maalesef bunlari anlatmaya calistim ama yanlis anlasildim topik sahibi tarafindan.
Buarada bebislerimiz arasinda 1 gun var, hangisi erken dogacak bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?