• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diş kırığı (resimli)

ssiiisuyy

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2023
87
11
8
24
kizlar. ben dürüm yerken ön dişimin ucu kırıldı. yani bakınca bariz belli oluyor dolgu ön dişe tutmaz diyorlar törpület diline takılmasın diyorlar. ama ben asiri takintiliyim.. sizce dolgu yaptirsam mi hep yeniletip? yoksa bu kadardan bir sey olmaz sacmalama mi...

Son düzenleme:
Benimde aynı dişte kırığım var sizinkinden daha küçük bonding uygulaması yaptırıyorum maalesef en fazla 2 ay dayanıyor en son yaptırdığım 2 hafta durdu bende uğraşmaktan sıkıldım bıraktım sizde yaptırın deneyin belki sizinki sağlam kalır.

Zirkonyum kaplama yaptırdım ben..Psikolojimi bozuyordu..Buarada dolgu asla tutmuyor 2 ya da 3 kere denedıkten sonra hışımla gidip kaplama yaptırdım..:rapci:

kizlar. ben dürüm yerken ön dişimin ucu kırıldı. yani bakınca bariz belli oluyor dolgu ön dişe tutmaz diyorlar törpület diline takılmasın diyorlar. ama ben asiri takintiliyim.. sizce dolgu yaptirsam mi hep yeniletip? yoksa bu kadardan bir sey olmaz sacmalama mi...

benim ön dişimde 15 yıldır dolgu var. hiç sorun yaşamadım. sanırım doktorumla alakalıydı. sadece ön dişim artık biraz rengi değişmeye başladı ama dolguyla bi ilgisi yok kendi dişimle dolgunun birleştiği yer. doğumdan sonra hallettiricem inşallah. iyi bi doktor bulduğunuzda dolguyu düşünün derimm

Back
X