Diş iltihabından sonra oluşan diz ağrısı

bulazere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
252
0
96
40
Diğer
Diş iltihabı oluşup antibiotik kullandıktan sonra dişini çektirip daha sonra diz ağrısı ve dizde şişme gibi şikayetler yaşayan varmı aranızda ben yaşadım bikaç kişidende böyle şeyler olabileceğini duydum.Yaşayan veya duyan varsa yazarmı lütfena.s.

benim dizim çok ağrırdı sonradan sişimde iltihap çıktı ama bağlantısı varmı bilemicem.

diş iltihabı özelikle kronik ise ve dişlerinizde çürük varsa bir çok hastalığa davetiye olabilir ki bu eklemlerde ağrı şeklinde olabilir miş..dr. bizzat sormuştum..benim engelli yakınım var ve ben ilgilendiğim için bu durumu anlatamıyordu zihinsel engelli olmasınan dolayı.. sadece dizleri ovuşturuyordu..dr. sordum diş sebeb olabilir demişti..çürükleri tedavi olmazsa kalp ve beyin hasarları bile yaparmış...ağız ve diş sağlığı çok önemli tedavi olunmazsa bir çok hastalığa davetiye çıkarmış oluruz..maalesef türkiyede de bu konuda sınıfta kalmış...sadece dişlerimiz ağrıdığında gideriz dr a ya da diş fırçamız eskidiyinde değiştiririz vs....ben yirmilik dişlermden çok acı çektiğim hatta operasyon bile geçirdiğim için düzenli dr. gitmeye çalışıyorum....sağlığın kıymetini baştan bilmemiz gerekli en azından derdimizi anlatacak ve dişleirmizi bakım yapacak kapasitemiz var ya bunları yapamayanlar...bu yüzden çok üzgünüm...toplum olarakta bu konuya hassasiyet göstewrmiyoruz..dr. larda dahil olmak üzere

benim dişim ağrıdı dr'a gittim.15gün antibiotik kullandım iltihap geçmedi ama antibiotik kullandığım için risk olmadığını ve çekebileceğini söyledi dr çekti dişi ve hikaye başladı.diş çekildi ama ağrı devam etti.daha sonra mide ve bağırsak ağrılarıyla uğraştım sonra bigün dizim ağrımaya başladı,şişti drlar testler filan kandaki iltihap oranım çok yüksek çıktı.spf diye bideğer var onun üst limiti 18 bende 80çıktı.halaen çekiyorum antiromatizmallerle yaşıyorum.Allah kimsenin başına vermesin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…