- 15 Nisan 2017
- 305
- 67
- 98
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben eczaneden magic kit diye bir şey almıştım, dişini temizleyen bir sünger gibi dusun. sarılıkları siyahlıkları vs temizliyor sanki doktorda temizletmişsin gibi duruyor onbes yirmi gün o beyazlık kalıyordu. o ürünü araştırın isterseniz 20 tl idi benimki 6 kullanimlikti. tunalida bi eczane idi ama başka yerde rastlamadım da bulunur galiba.Dişlerim sağlıklı genel olarak fırçalıyorum ama. bazı noktalarda hafif sararma var. :S
Ben yaptracağım çok sancılı imiş ilk gece sızı vs. Yaptırınca pylaşıyor olurum baya bir okudum iyi olan kit opolosense miş macununu aldım hatta dişleri beyaza boyuyoe o kadar:) dişimi yaptırana kadar sensodynini kini kullandm o farkettirdi. Beyazlatmayı dolgularınız iyiise yaptırın diyorlar ben de yeni dolgu yaptırmıştım oturmasını bekliyorumSorun çözüldümü cevap nedir. yorum çok hepsini okuyamadım.:S
kaça yaptırılıyor aşağı yukarı o işlemler? ne kadar ödemiştiniz?bence beyazlatma çok sağlıklı bir seçenek değil ama diştaşı temizlendikten sonra ayrı bir macun gibi birşey ile parlatma işlemi yapıyorlar, böylece rengi kimyasal olarak açmadan sadece görünen parlaklığı arttırmak mümkün(müş). Ben öyle yaptırdım, gayet de memnunum yani..
bende yaptırmayı düşünüyorum kararsızdım teşekkür ederimbence beyazlatma çok sağlıklı bir seçenek değil ama diştaşı temizlendikten sonra ayrı bir macun gibi birşey ile parlatma işlemi yapıyorlar, böylece rengi kimyasal olarak açmadan sadece görünen parlaklığı arttırmak mümkün(müş). Ben öyle yaptırdım, gayet de memnunum yani..
rica ederimbende yaptırmayı düşünüyorum kararsızdım teşekkür ederim
Ben bir kez yaptirmistim doktorum cok yanasmadi ama yaptirirken. Acikcasi biraz hassasiyet disinda cok sorun yasamadim.bleaching konusunda tecrubesi olanlar son durumunuz nedir.
bu islem ne kadar gerekli sizce?
evet bembeyaz disler güzel, ama asil dislere zarar veriyor mu?
Bende ilgileniyorum bu konuyla. ama endiselerim var. Doktorlarinizin bu konuda ki görüslerini neydi, fikirlerinizi merak ediyorum.
Tesekkürler.
Kafam karıştı. Kompozit zaten beyaz demek değil miydiARKADAŞLAR GÖRENLER YAZSIN LÜTFEN KOMPOZİT DOLGU BEYAZLATMASI YAPAN VAR MI ? Bu mesajı alıntılayarak yazın lütfen
Kızlar benim.alt dişimin arası açılıyor devlet hastanesinin discisine gittim bana röntgen çekti dış eti hastaligin var dedi beni perontolojiye yönlendirdi ama randevu alamıyorum belkide çekerler alt dişini dedi çok korkuyorum.istanbul Anadolu yakasında bildiğiniz sigorta geçen dişçi varmı dişlerimi her zaman fircalaiyodum ama dış taşım coknalt dişimin arkası çok kötü görünüyor napican bilmiyorumki