K kartaneesi Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2021 38 16 17 Ocak 2021 Konu Sahibi kartaneesi #1 Kızlar merhaba Diş hekimi Asistanlığı kursuna gitmeyi düşünüyorum üniversite onaylı sertifika veriyorlarmış gidenler bilenler varmı acaba bu sertifikayla iş bulabilirmiyim hemen?
Kızlar merhaba Diş hekimi Asistanlığı kursuna gitmeyi düşünüyorum üniversite onaylı sertifika veriyorlarmış gidenler bilenler varmı acaba bu sertifikayla iş bulabilirmiyim hemen?
bebeklinick Zorla değilse bile zorbadır güzellik😉 Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 27.444 39.635 17 Ocak 2021 Konu Sahibi kartaneesi #2 kartaneesi .!.: Kızlar merhaba Diş hekimi Asistanlığı kursuna gitmeyi düşünüyorum üniversite onaylı sertifika veriyorlarmış gidenler bilenler varmı acaba bu sertifikayla iş bulabilirmiyim hemen? Genişletmek için tıkla... Hiç duymadım
kartaneesi .!.: Kızlar merhaba Diş hekimi Asistanlığı kursuna gitmeyi düşünüyorum üniversite onaylı sertifika veriyorlarmış gidenler bilenler varmı acaba bu sertifikayla iş bulabilirmiyim hemen? Genişletmek için tıkla... Hiç duymadım
bebeklinick Zorla değilse bile zorbadır güzellik😉 Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 27.444 39.635 17 Ocak 2021 Konu Sahibi kartaneesi #3 Reklamları çok ama