• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş Gıcırdatma

bende 5-6 sene öncesine kadar uykumda diş gıcırdatıodum psikolojikti sanırım benmkisi çnkü o zamanlar baya asabi bi insandım büyüdükçe daha relax oldum heralde artık öle bi problemim yok :p

benim maalesef öyle bir problemim var...sürekli diş gıcırdatıyorum...doktora bile gittim...çözüm önerileri bana pek cazip gelmedi...

arkadaşlar bende bu dertten yani diş gıcırdatmaktan muzdariptim sağolsun doktorum gece plağı önerdi onu kullanıyorum okadar rahatki hiç hissetmiyorsunuz bile ayrıca diş gıcırdatan insanların sabah baş ağrısıyla yorgun ve hiç uyumamış gibi uyandıklarını biliyorum birinci günden itibaren alıştım mutlaka denemelisiniz tavsiye ederim...:teytey:

aynen bende fena halde yapıyorum bunu.hem uyurken hemde istemeden oluyor normalde.bişi değil kızım daha 16 aylık oda gıcırdatıyor.biz gıcır gıcır dolaşıyoruz evde ana kız

Bende de var.Her sabah baş ve şakak ayrıca da göz etrafında ağrıyla hiç uyumamış gibi kalkıyorum.Sinirl oluyorum ve sabahları yorgun uyanıyorum ama bu bende hep vardı da cipralexe başladığımdan beri çok arttı...Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen....

senağlamaDiş Gicirtmayi Stresten Sanirdim Eşim Gicirtadiyorda 2 Yaşindaki Kizim Da Gicirtatiyor Onun Ne Problemi Olabilirki:1no2:

bende dişlerimi gıcrtadıyorum.Hadi gece neyse ne de ben kitap okurken iyice kitabın içinegirmeye başladığım an gıcırdatmaya başlıyorum ama farkında değilim annem gece 10 dk bir uyandırıyodu kadın uyuyamıyo tabi sonra gece plağı kullanmaya başladım dişlerimi nasıl sıkıyosam o bile dayanmadı bi de
tutile bu gece plağının zararı var mı ki benim çenem çok ağrıyo takınca sanki ağzımda ağır bişey varmış gibi napsaz ki:)

bende gıcırdatıyorum dişlerimi herkes duyacak sekılde hemde.. elımde deil ama birkeresindede kendım uyandım bölee tam dişlerimi sıkıp gıcırdatırken..sinirsel birsey evet.. genelde çok sınırlenıp çok gergın olupta sesımı çıkarmadıgım zamanlar yapıyomusum hanı buyuklere karsı gelemeyipte kendı iç dunyamda savas verıyom belkıde kım bilir ;) :P

ayyyy çok kötü oluyo ya benım kız kardeşim öyle onun yanında hayatta yatamıyorum acayip ses yapıyo ve uyandırmak zorunda kalıyorum :mymeka:

bendede var bu diş gıcırdatma hele bu aralar dahada arttı bilmiyorumkismile
gece plağı tahminen ne kadardan başlıyo arkadaşlar yaptıran varmı :sinifsinif:

bendede var bu diş gıcırdatma hele bu aralar dahada arttı bilmiyorumkismile
gece plağı tahminen ne kadardan başlıyo arkadaşlar yaptıran varmı :sinifsinif:

Ben 75 ytl yaptırmıştım plağı sempatiksalakcinni 5 ay kullandım çöpe attım sempatiksalakcinni ama feci ezmişim plağı delinmeye az kalmıştı sempatiksalakcinni şuan dişlerimi sıkıyorum bende bu ara cidden bendede arttı sempatiksalakcinni genelde gece sıkardım ama :) gündüze çevirdi sempatiksalakcinni

Ben 75 ytl yaptırmıştım plağı sempatiksalakcinni 5 ay kullandım çöpe attım sempatiksalakcinni ama feci ezmişim plağı delinmeye az kalmıştı sempatiksalakcinni şuan dişlerimi sıkıyorum bende bu ara cidden bendede arttı sempatiksalakcinni genelde gece sıkardım ama :) gündüze çevirdi sempatiksalakcinni

bende yaptırıcam bu gidişle mafoldumben

bende yaptırıcam bu gidişle mafoldumben

:sinifsinif: Allah yardımcın olsun ilk zamanalr o plakla uyumak bana işkence gibi gelmiştii..o plakla Sabah kalktıgımda çenemde ağrılar oluyordu sıkmaktan sanırım .Ama işlkence gibiydi oonla uyumak benim için çıkarttıgımda ohh be dıyordumm..Bide iğreniyodum ben ondan yaa :( iğrendım diye çöpe attım .

ben her sabah çenemde başımda ağrıyla uyanıyorum gece dişlerimi sıkmaktan,bütün günüm kötü geçiyo baş ağrısıyla mafoldumben

Back