- 12 Nisan 2015
- 77
- 22
- 34
-
- Konu Sahibi sessizlik90
benim dişlerime göre yapılmıştı ama o alet hazırı yoktur heraldeEşimde var özellikle stresliolduğu zamanda acayip gıcırdıyor. Doktora gitmek lazım artık. Direk eczaneden o plastik aparatı alsak olmaz mı acaba
Eşimde var özellikle stresliolduğu zamanda acayip gıcırdıyor. Doktora gitmek lazım artık. Direk eczaneden o plastik aparatı alsak olmaz mı acaba
Sinir sistemiyle alakalı olduğu gibi kurt olduğunda da oluyo.
Ben çocukluktan beri gıcırdatırım. Henüz dişlerim yerinde ama nezaman giderler bilemem.
Ağız suyun akıyo mu?
yok akmiyo ama sabahlari kalktigimda agzimda su birikimis oluyor. ilk isim hemen disimi fircalamak oluyor. ondan da cok rahatsiz oluyorum
Merhabalar Bayanlar,
benim senelerdir diş gicirdama sorunum var. özellikle geceleri dislerimi birbirine basriririm yada gicirdarim. Sabahlari kalktigimda bütün çenem ve dislerim agrir. Bunun yüzündem doktorada gittim. Bana aksamlari yatarken alt dislerimin üstüne koymam icin plastik gibi birsey verdi. Dislerimi gicirdarsam zarar vermiyim diye. Ama bende her gece omrüm boyunca onu takmak istemiyorum. Doktor demistiki bu gicirdama stresten gelebilir. Ama ben ister stresli olim ister olmiyim hep gicirdiyorum.
Benim gibi olanla var mi aranizda. Siz ne yapiyorsunuz buna karsi, baska bir terapi yöntemi varmi bunun?
Simdiden sagolun yorumlariniz icin