Dış gebemiyim çok korkuyorummm

Ayse535

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2019
10
0
1
27
Hanimlar lutfen bilgilerinizi paylasir misiniz? Benim hemen hemen 25 gundur kanamam var. Doktora gittim rahmim icinde sivi var dedi. Daha iiyi bir hastaneye gittim orada 3 gun yatirdilar. Devamli incelemelerde bulundular. Hcg negatif.. ama kanama hala devam ediyor. Dogum kontrol hapi verdiler. Suan 3. Ilaci icmeme ragmen parca dusuruyorum. Ve tek tarafli kasik agrim varm 3 gun once polikstik over ve nabuthi kisti tanisiyla taburcu edildim. Ama tek tarafli karin agrim gecmiyor... ne yaomaliyim. Cokkk korkuyorum

Dış gebelikte hcg artiyor ama canim. Kan bulgulari hamilelikle ayni. Ama ultrasonda cok cok gec gorunuyor o kadar.
Kist falanmi patladi acaba

Dış gebelikte hcg artiyor ama canim. Kan bulgulari hamilelikle ayni. Ama ultrasonda cok cok gec gorunuyor o kadar.
Kist falanmi patladi acaba

Bilmiyorum.. sancim falan olmadi ama şuan yumurtaligimda agri var. Hemen esimi yolladim eczaneden hizli gebelik testi aldi. Bide onu denemek istedim oda negatif.. dis gebelik belirtileri var ama (( Hamile kaldiysam 20 haziran gibi olmasi gerekir.. o vakitten bu yana kadar sizce hcg belli.olur mu

Tabiki de olur. Benim 9.günde cikmisti hemde idrar testinde. Siz daha iyi bir doktor bulun nette gordugunuz seylere gore de kendinize teshis koymayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…