DIŞ GEBEMIYIM ACIL CEVAP

bebem34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
39
3
48
SON ADET TARIHIM GALIBA 19 EYLUL DUN KAN TESTI YAPTIRDIM 305 CIKTI RAHIM ICINDE KANAMA VAR DEDI DIS GEBELIK OLABILIRMIS YARI GINE YAPTIRCAM SIZCE DIS GEBE OLABILIRMIYIM DEGERLERIM NASIL BILEN BASINDAN GECEN VARSA CEVAP YAZABILIRMI COK KOTUYUM LUTFEN

SON ADET TARIHIM GALIBA 19 EYLUL DUN KAN TESTI YAPTIRDIM 305 CIKTI RAHIM ICINDE KANAMA VAR DEDI DIS GEBELIK OLABILIRMIS YARI GINE YAPTIRCAM SIZCE DIS GEBE OLABILIRMIYIM DEGERLERIM NASIL BILEN BASINDAN GECEN VARSA CEVAP YAZABILIRMI COK KOTUYUM LUTFEN
Tam bilmiyorum ama dış gebelıkte değer cok daha kucuk çıkıyor dıye bılıyrm bence 305 ıyı ama 1 gun ara ıle yanı saatte tekrarlamalısın ve degerın en az 2 katı yukselmıs olmalı. Rahımde kanamada düşük tehlıkesı olduğu demek dıye bılıyrm progesrtrn verdımı doktrun

arkadaşım dr en iyisini bilir ama değeriniz bana iyi geldi
inşallah değeriniz yükselmiştir

HERHANGI ILAC KULLANMIYORUM SUAN ALTTAN MUAYENE ETTI RAHMIN ICINDE VAR DEDI YARIN KAN TESTI YAPTIRICAM DUA EDIN IYI OLUR HERSEY INSALLAH

HERHANGI ILAC KULLANMIYORUM SUAN ALTTAN MUAYENE ETTI RAHMIN ICINDE VAR DEDI YARIN KAN TESTI YAPTIRICAM DUA EDIN IYI OLUR HERSEY INSALLAH
İlaç vermemesı ılgınc geldı bana belkı yarın kı sonucuna gore verecektr canım folık asıttemı kullamıyorsun.

cnm 700 dü değerim ama 2 gün sonra öğrendiğimde 900 dü dış gebelikti ama kanamam ve aşırı bel ağrısı kasık ağrısı vardı düşükte başlamıştı.....değerinle alakası olmaz sadece artış 2 günde 2 katına çıkacak kendini korkutma bence....

Bıde doktruna soyle mutlaka yarın progestron degerınede baktırsın kanda değer 25 olması ıstenıyormus dusuk çıkarsa tehlıkelıymıs benım kı 19,52 cıkmıstı ve hemen ılac kullanmya başladım ve sonrada kanamam oldu gercektn tehlıkelıymıs durumum.

TESEKKUR E
Tedırgın olma canım zor evet ama stres yapma cunku bebegın etkılenıyor. Ben ınanıyorum yarn kı sonuclarn güzel çıkacak mutlaka bızede haber ver sonucunu
ÇOK TESEKKUR EDERIM MORAL OLDU BANA TABI HABER VERIRIM

AGRI BENDEDE VARDI DUN BUGUN OK KANAMAMDA YOK DEGERIM DUSUKMUS OYLE DEDI DOKTOR

Ben 2007 yılında bir Dış gebelik geçirdim,nekadar erken teşhis koyulursa okadar tüpünü kurtarma şansın var.Ben 3 Hastane gezdim Dış gebelik olduğunu Doktorlar anlayana kadar ve malesef sol tüpüm alındı.çoook zor bi dönem geçirdim ama 2008 de Dünyalar Tatlısı bir Kızım oldu o yüzden hiç umutsuzluğa düşmek yok.Allah herşeyin hayırlısını versin canım.Geçmiş olsun

BUGÜN GİTTİM DOKTARA 765 CIKTI NORMAL DEDI ILAC VERMEDI 5 GUN SONRA ULTRASYONDAN BAKACAZ DEDI MUTLUYUM KAÇ HAFTALIK OLUYORUM

KAÇ HAFTALIK OLUYORUM UTRASYONDA NEZAMAN GORULUR BILEN VARMI LUTFEN DOKTOR BIRSEY DEMEDI KAC HAFTALIK OLDUGUMU

KAÇ HAFTALIK OLUYORUM UTRASYONDA NEZAMAN GORULUR BILEN VARMI LUTFEN DOKTOR BIRSEY DEMEDI KAC HAFTALIK OLDUGUMU
CANIM ÖĞRENDİN Mİ KAÇ HAFTALIKMIŞ HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH TAHMİNİM 2-3 HAFTALIKTIR AMA SON ADET DÖNEMİM 19 EKİM DEMİŞSİN ONA GÖRE ORTALAMA 2-3 HAFTA OLUYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…