Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam bilmiyorum ama dış gebelıkte değer cok daha kucuk çıkıyor dıye bılıyrm bence 305 ıyı ama 1 gun ara ıle yanı saatte tekrarlamalısın ve degerın en az 2 katı yukselmıs olmalı. Rahımde kanamada düşük tehlıkesı olduğu demek dıye bılıyrm progesrtrn verdımı doktrunSON ADET TARIHIM GALIBA 19 EYLUL DUN KAN TESTI YAPTIRDIM 305 CIKTI RAHIM ICINDE KANAMA VAR DEDI DIS GEBELIK OLABILIRMIS YARI GINE YAPTIRCAM SIZCE DIS GEBE OLABILIRMIYIM DEGERLERIM NASIL BILEN BASINDAN GECEN VARSA CEVAP YAZABILIRMI COK KOTUYUM LUTFEN
Tam bilmiyorum ama dış gebelıkte değer cok daha kucuk çıkıyor dıye bılıyrm bence 305 ıyı ama 1 gun ara ıle yanı saatte tekrarlamalısın ve degerın en az 2 katı yukselmıs olmalı. Rahımde kanamada düşük tehlıkesı olduğu demek dıye bılıyrm progesrtrn verdımı doktrun
İlaç vermemesı ılgınc geldı bana belkı yarın kı sonucuna gore verecektr canım folık asıttemı kullamıyorsun.HERHANGI ILAC KULLANMIYORUM SUAN ALTTAN MUAYENE ETTI RAHMIN ICINDE VAR DEDI YARIN KAN TESTI YAPTIRICAM DUA EDIN IYI OLUR HERSEY INSALLAH
YOK HIC ILAC VERMEDI YARIN GIDECEM BAKALIM TEDIRGINIMİlaç vermemesı ılgınc geldı bana belkı yarın kı sonucuna gore verecektr canım folık asıttemı kullamıyorsun.
Tedırgın olma canım zor evet ama stres yapma cunku bebegın etkılenıyor. Ben ınanıyorum yarn kı sonuclarn güzel çıkacak mutlaka bızede haber ver sonucunuYOK HIC ILAC VERMEDI YARIN GIDECEM BAKALIM TEDIRGINIM
TESEKKUR Ecnm 700 dü değerim ama 2 gün sonra öğrendiğimde 900 dü dış gebelikti ama kanamam ve aşırı bel ağrısı kasık ağrısı vardı düşükte başlamıştı.....değerinle alakası olmaz sadece artış 2 günde 2 katına çıkacak kendini korkutma bence....
ÇOK TESEKKUR EDERIM MORAL OLDU BANA TABI HABER VERIRIMTedırgın olma canım zor evet ama stres yapma cunku bebegın etkılenıyor. Ben ınanıyorum yarn kı sonuclarn güzel çıkacak mutlaka bızede haber ver sonucunu
AGRI BENDEDE VARDI DUN BUGUN OK KANAMAMDA YOK DEGERIM DUSUKMUS OYLE DEDI DOKTORcnm 700 dü değerim ama 2 gün sonra öğrendiğimde 900 dü dış gebelikti ama kanamam ve aşırı bel ağrısı kasık ağrısı vardı düşükte başlamıştı.....değerinle alakası olmaz sadece artış 2 günde 2 katına çıkacak kendini korkutma bence....
cnm 105 le gebeliğini öğrenen arkadaşlarım şu an doğum hazırlığı görüyor stres yapma mercimeğin şu an sadece mutluluğuna ihtiyacı var:)TESEKKUR E
ÇOK TESEKKUR EDERIM MORAL OLDU BANA TABI HABER VERIRIM
çok sevindim Hadi Hayırlısı olsunBUGÜN GİTTİM DOKTARA 765 CIKTI NORMAL DEDI ILAC VERMEDI 5 GUN SONRA ULTRASYONDAN BAKACAZ DEDI MUTLUYUM KAÇ HAFTALIK OLUYORUM
CANIM ÖĞRENDİN Mİ KAÇ HAFTALIKMIŞ HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH TAHMİNİM 2-3 HAFTALIKTIR AMA SON ADET DÖNEMİM 19 EKİM DEMİŞSİN ONA GÖRE ORTALAMA 2-3 HAFTA OLUYORKAÇ HAFTALIK OLUYORUM UTRASYONDA NEZAMAN GORULUR BILEN VARMI LUTFEN DOKTOR BIRSEY DEMEDI KAC HAFTALIK OLDUGUMU