Merhabalar, ben günüm geçtiği için evde 2 defa test yaptim ve ikincisinde cift cizgi oluştu. Hemen kan verip degerimin 295 olduğunu öğrendim. Doktora gittigimde kesem görünmedi ve daha küçük bekleyelim dedi. Daha sonra hcg verip degerimin 377 ye çıktığını gördük ve doktorum sagliksiz ya da dış gebelik dedi. Kurtaj olma ihtimalim olduğunu söyledi. İnanmayıp devlet hastanesine gittim orda verdigim kandan sonra degerim 782 olmuştu ve doktor bekle daha küçük dedi. 2 gun sonrasinda tekrar kan verdim ve degerim 410 lara düşmüştü anladim ki doktorum haklı hemen gittim ve kurtaj olmam gerektiğini söyledi. Kurtajdan 3 gun sonra kan verdim ve 584 e yükselmişti. Patolojiden gelen sonucu hızlandırdı ve dış gebelik lehine dedi. Metotraksat adi verilen igneyi yaptık takip edecegiz dedi bugun tekrar kan verdim igneden sonra 784 e yükselmiş değer ultrasonda falan dış gebelik ya da iç kanama görünmüyor kafayi yicem şimdi de 7. günü beklememiz gerek dedi. Agri sanci olursa gel dedi. Rabbim düşmanıma dahi korusun bu durumlardan hem maddi hem manevi yönden çok zorlu bir süreç