• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış Gebelikten sonra Hamile Kalabilmek ve yumurtlama günü

Huzurlu88

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2019
65
274
13
29
2019 OCAK AYINDAN BAŞLADIK ÇOCUK OLMASI İÇİN FAKAT DIŞ GEBELİK OLUŞTU 4 ‘üncü Ayda ONDAN SONRA ARA VERDİK ŞUAN TEKRAR ÇOCUK OLSUN İSTİYORUZ, VE BÜYÜK İHTİMAL BÜGÜN YUMURTLAMA GÜNÜ YİNE DÜŞÜK OLMA İHTİMALİ NEDİR ? Ve SADECE SAG TÜP AÇIK... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM CEVABLARINIZ İÇİN...

Merhaba sol tup tikali ise dis gebelik olma ihtimali var. Bunun bir tedavisi yokmu acaba? Hsg cektirdiniz mi? Bedne dis gebelik yasadim ve igneyle sonlandirdim. Suan bekliyorum ...

Merhaba sol tup tikali ise dis gebelik olma ihtimali var. Bunun bir tedavisi yokmu acaba? Hsg cektirdiniz mi? Bedne dis gebelik yasadim ve igneyle sonlandirdim. Suan bekliyorum ...
merhaba igne vuuldugunda degerinoz kacti acaba? bana da dis gebelik dendi az artiyor degerim cok vakit kaybetmekte istemiyorum igne icin

Benim degerim 10.000 lerdeydi ve kese gorunmedi. Lekelenmelerimde oluyordu. Basta dusuk sanildi ama artiyordu degerim igne vurundum. Artmaya devam etti 17.000 de 2. Igneyi vurundum oyle deger sifirlandi. 1 ay surdu ortalama sifirlanmasi

Back