Dış gebelikte yaşadıklarım. Siz de tecrübeleriniziyazar mısınız

Merhaba benimde değerim 156 ydı ilk öğrendiğimde. Sonra 60 a düştü kimyasal gebelik kendi kendine vücut atacak diye düşündük. Sonra kan verdim 380 e çıkmış . Doktor acil kürtajla rahim içini temizleyelim dedi. Ama dış gebelik mi kimyasal mı bilemeyiz diyor. Yarın beta hcg vericem yine ona göre bakarız diyor. Anlaşılmaz mı dış gebelik anlamadım ben de ne yapacağım bilemedim

Benim böyle düzensiz arttığından ikisinde de dış gebelik demişlerdi canım 2 sinde de farklı doktorda tedavi oldum.
açıkcası bende bilmiyorum kese görünmediğinden sonra filmde temiz cıktığından belki değildir diye aklımada gelmiyor değil.
Başka bir doktora daha danışsan. Cünkü kürtaj daha zor bir sürec. İlk gebeliğinde rahime zarar verebileceğinide duymuştum yine yalnışta olabilir tabi kesin bilmiyorumda. Metotreksat iğne ile süreci daha kolay atlatabilirsin canım. Sen yine başka doktordan da fikir al istersen. Yalnış yönlendirmiş olmayımda yine

Kürtaj yapıldı vakumla temizlendi tabi rahim artık olan oldu malesef ama dış gebelikse bide onun da stresi var bakalım teşekkür ederim

Kürtaj yapıldı vakumla temizlendi tabi rahim artık olan oldu malesef ama dış gebelikse bide onun da stresi var bakalım teşekkür ederim
A ben orayı kaçırmışım canım kusura bakma geçmiş olsun. İnşallah değildir dış gebelik böyle gecip gitsin inşallah. Tez zamanda evladına kavuşasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…