çok yogun mu geldi ?? yoksa az mı geldi ? ay ınsallah hamilesindir benim içime sanki oyle gibi dogdu
ya tabi doktor daha iyi bilir.. aradan bir hafta gectıyse degerinde degişme de olmus olabilir. yarın olsun bakalım bir sonucunu al.. ama her ay saat gibi adetin varsa ve bu ay sadece iki gun geciktiyse ve normalde 5 6 gun surup de bu sefer 1,5 gun surup bıttıyse akla ilk once hamilelik ihitmalini getiriyor. allah gonlunuze gore versin.
slm çilekli kusura bakma yeni uyeyim ondan msj yanlış yolladım bisi sorsam sana ben 25 gun önce ilk betahcgyi yaptırdım 80 çıktı iki gün sonra 70 e düştü 15 gun sonra 69 ve dün yaptırdım 90 a çıkmış sence dis gebelik mi yaşıyorum ilk zamanlar çok kanamam ve ağrım oldu son bir kac gundur lekelenme gibi oluyor ve sol kasikta hafif agri var nolur cvp yaz bir aydır psikolojim bozulducanım ben yaşamadım ve umarım seninkide degildir cunku boş ya da kimyasal gebelikten cok daha sevimsiz bir durum, operasyon dahi gerektirebiliyor. nomral bir hamilelikte beta hcg iki gonde bir ikiye katlar ( en az ) bildigim kadarıyla dıs gebelikte ise yine yukseliyor ama dengesiz ve az az yukseliyor ama tek test sonucuyla bu kıyaslamaları yapmak olanaksız. hele hele adetin duzensizse o zaman beta hcg degerinle ilgili yorum yapmak ıyıce zorlasır yanı cok dusuk bır degerse, gec yumurtlama olmus olabilir ve bebegin daha cok cok yeni olabilir. umarım kotu bır durum yoktur. ,yi haberlerini beklıyoruz..
Merhaba canim.nolur cevap yaz benimde bir dusup artti .acaba ne oldu senin sonucunnnnslm çilekli kusura bakma yeni uyeyim ondan msj yanlış yolladım bisi sorsam sana ben 25 gun önce ilk betahcgyi yaptırdım 80 çıktı iki gün sonra 70 e düştü 15 gun sonra 69 ve dün yaptırdım 90 a çıkmış sence dis gebelik mi yaşıyorum ilk zamanlar çok kanamam ve ağrım oldu son bir kac gundur lekelenme gibi oluyor ve sol kasikta hafif agri var nolur cvp yaz bir aydır psikolojim bozuldu
Son durumunuz ne zaman olduMrb arkadaşlar ben yeni üye oldum. 7aylık evliyim bu ay bişeyler olacağını hissettim taki geçen pazara kadar pembemsi akıntı geldi hemen ertesi gün için randevu aldım ama hocaya göründüğümde kanamam arttı beta hcg hoca 5 bile çıkmaz dedi 67 çıktı bügünde test yaptırdı 177 çıktı ama doktor halen teşhis koyamadı git salı bi daha gel dedi. Bu durumu yaşayan biri varsa nedir bu lütfen yardımcı olun
Keeinlikle tek doktorla karar verme arkadaşım bana iç kanaman başlamış hemen ameliyat olman gerekiyo demişti inanmak istemedim çünkü benim hiç ağrım, kanamam falan yoktu başka bi dotora gittim ve ne kanamam vardı ne de başka bişey ama malesef dış gebelikti ve dün kürtaj oldum iğne yapıldı inşallah hamile kalabiliriz ve sağlıklı bebişlerimiz olur.ya valla ben de anlamadım noluyo. dolanıp duruyoruz doktor doktor. hayırlısı bakalım, çok saol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?