Dış gebelik veya kimyasal olabilir. Düzensiz artıp sağlıklı ilerleyen de oluyor. Bunu zaman gösterecek ama eğer dış gebelikse değerlerin düşük kendi kendine sonlanabilir.Kızlar yaşayan varmı??
Sonra hep yükseldimi beta kacken anlasıldı dış gebelik olduguKimyasal gebelik olabilir 2 günde bir kan verin ihmal etmeyin inşallah değildir ama ben dış gebelik geçirdiğimde ilk değerim 60 dı.
Benim adet 1 hafta geçmesine rağmen hıc kanamam yok. Dün gecedem beri belimde ağrı karnımın alt kısmında agrı var. Cok korkuyorum.Kanamam başladı doktora gittim beta 60 dı sonra ben kimyasal olduğunu düşünüp 1 hafta kan vermedim 1 hafta sonra gittiğimde 250 civarıydı sonra 370 oldu iğne yapıldı
5. Haftadan sonra kanama başlıyor yani adet geçtikten 7 -15 gün sonra sizi anlıyorum ama korkmayın bebek sağlıksız olduğu zaman vücut atıyormuş sizinde öyledir değerleriniz kimyasal gibi duruyor ama kesin birşey demek zor ne zaman kan vereceksinizBenim adet 1 hafta geçmesine rağmen hıc kanamam yok. Dün gecedem beri belimde ağrı karnımın alt kısmında agrı var. Cok korkuyorum.
Geçen ay kimyasal gecırdım deger hep düştü. 4 gun gevıkmeyle kanama basladı. Bu ay 8 gün gectı yok başlamıyo. Asırı bel karın agrım var bıraz once acile gittim kadın dogum doktoru varmıs kan verdim gene. Bu saatten sonra saglıklı değil dedi doktorda. Dış gebelik gözükmüyo değer cok düşük bu değerle gözükmez dedi. Değere gore hareket edicez dedi. Rabbim yaşatmasın5. Haftadan sonra kanama başlıyor yani adet geçtikten 7 -15 gün sonra sizi anlıyorum ama korkmayın bebek sağlıksız olduğu zaman vücut atıyormuş sizinde öyledir değerleriniz kimyasal gibi duruyor ama kesin birşey demek zor ne zaman kan vereceksiniz
Geçmiş olsun süreç zor ama geçici biran önce kurtulursunuz inşallah.Geçen ay kimyasal gecırdım deger hep düştü. 4 gun gevıkmeyle kanama basladı. Bu ay 8 gün gectı yok başlamıyo. Asırı bel karın agrım var bıraz once acile gittim kadın dogum doktoru varmıs kan verdim gene. Bu saatten sonra saglıklı değil dedi doktorda. Dış gebelik gözükmüyo değer cok düşük bu değerle gözükmez dedi. Değere gore hareket edicez dedi. Rabbim yaşatmasın
Amin İnşallahGeçmiş olsun süreç zor ama geçici biran önce kurtulursunuz inşallah.
Merhaba, öncelikle geçmiş olsunArkadaşlar merhaba
Ben 26 mayısta adet günüm beya hcg 29 cıktı 2şer gün arayla 36 29 25. Ve bugun 46.8 cikti
Doktorum 2 kere ultrasonda bakti dis gebelik yok demisti gecen hafta. Bugunde konustuk bu degerlerde dis gebelik olmaz 2 gun sonra kan ver dedi. Benzer durum yasayan varmi bu deger yukselirmi yoksa dis gebelikmidir. Kendiliginden dusermi
Benim 25 27 30 81 57 bugün de 31 olmuş kimyasal sanirim benim takipteyimArkadaşlar merhaba
Ben 26 mayısta adet günüm beya hcg 29 cıktı 2şer gün arayla 36 29 25. Ve bugun 46.8 cikti
Doktorum 2 kere ultrasonda bakti dis gebelik yok demisti gecen hafta. Bugunde konustuk bu degerlerde dis gebelik olmaz 2 gun sonra kan ver dedi. Benzer durum yasayan varmi bu deger yukselirmi yoksa dis gebelikmidir. Kendiliginden dusermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?