- 11 Nisan 2025
- 1
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi lessishappier
Merhabalar. 2021 yılından beri çocuk sahibi olmaya çalışıyorum. 1 senede 2 kez dış gebelik yaşadıktan sonra sol tüpüm alındı. Sorun böyle çözülür derken ameliyattan 5 ay sonra hamile kaldım fakat 6. haftada kanamam oldu ve kalp atışı durdu. daha sonra taze transfer tüp bebek yaptırdım ama tutmadı. Sonra 3 kez daha kendiliğimden gebe kaldım ama ya kalp atışı oluşmadı ya da oluşsa da maksimum 8. haftada sona erdi.
O kadar çok doktora gittim ki, hepsi ortak paydada pgt tüp bebek yaptırman lazım dedi, 2 kez de bu yöntemi denedim ama bunlar da hiç tutmadı.
Şimdi kafam daha da karışık, AMH:0.8 ve tek tüpüm olmasına rağmen doğal yolla hamile kalabilirken tüp bebekle hamile kalamıyorum. Tüm tetkikler yapıldı başka sorun yok. Her tüp bebekte clexane, deltacortil, aspirin kullandım. Sonuç hep hüsran.
Bu şekilde olup gebe kalabilen ya da önerisi olan var mıdır acaba?
O kadar çok doktora gittim ki, hepsi ortak paydada pgt tüp bebek yaptırman lazım dedi, 2 kez de bu yöntemi denedim ama bunlar da hiç tutmadı.
Şimdi kafam daha da karışık, AMH:0.8 ve tek tüpüm olmasına rağmen doğal yolla hamile kalabilirken tüp bebekle hamile kalamıyorum. Tüm tetkikler yapıldı başka sorun yok. Her tüp bebekte clexane, deltacortil, aspirin kullandım. Sonuç hep hüsran.
Bu şekilde olup gebe kalabilen ya da önerisi olan var mıdır acaba?