dış gebelik

elavinya

Başarmanın yarısındayım,başaracağım dedim çünkü :)
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
1.542
578
44
bi arkadaşım sat 30 nisan 9 haftalık filan hamile ama kalp atımı görememişler dr dış gebelik alalım dedi bende aldırma hcg yaptır emin ol dedim ve hcg 15000 çıkmış bu çok yüksek böyle dış gebelik olmaz bence çok yüksek değilmi kızlar ultrasonda 6 haftalık görünüyomuş zaten bu da nasıl oluyosa kafamız karıştı ne zor durum
bldiklerinizi yazarmısısnız

canım eğer dış gebelik se ultrasonda kese görünmez..kese görünmüşmü arkadaşının..dış gebelik de hcg yükselebilio ama kese ve bebek görülmüo..

arkadaşın kese var ama daha bebek görünmedi yaa ben dış gebelikte kese oluyo bebek oluyo diye biliodum

dş gebelikte kesede var bebekte var ben geçen sene dış gebelık yaşadım cok zor ve acı verici bebek tüpte oluyor ( esra83 arkadasın söylediği boş gebelik durumu) yani yanlış yerde büyüyor buda tüpü zorlayıp kanamaya neden oluyor. hcg seviyem o kadar yüksek değildi ama sürekli yükselıyor iniyordu.benımkı 8 haftalıktı amelıyatla alınıyor ama bana gerek kalmadı kendılıgınden düşmüştü dış gebelik için hcg çok yüksek bencede

ya ben anlamadim. disgebelik kalp atimi ile ilgili degildir. eger kese rahimde olmasi gerektigi yerde ise ama kalp atimi yoksa bos gebeliktir. Dis gebelik degil.

yok bhcg 15000 oldugu halde kese de yoksa o zaman dis gebeliktir.

sen ya da arkadasin yanlis anlamistir. bos gebeliktir o.

bhcg benim dis gebeligimde 6000 civarindaydi ve tupu patlatacak duruma gelmisti. 15000 kadar zor yukselir simdiye patlardi. bence bos gebeliktir o. kese vardir kalpt atimi yoktur.

Canım bende aynı şeyi yaşadım.

Erken zamanlarda karından bakılan ultrasonda göremiyorlar banada gödük doktor dış gebelik dedi ilaçla düşürücez dedi.
ama başka bir doktora gitmeyi akıl ettik allahtan vajinal ultrasonla bakıldı bebeğin yerinde ve sağlıklı dedi diğer doktoru dinleseydim şimdi bebeğim karnımda olmayacaktı.
bi sorarmısın hangi ultrasonu kullanmışlar arkadaşına

slm cnm ben dış gebelik gecırdım dıs gebelıkte kese gorunmuyor ulturosonda ya tuplerde oluyor yada karın boslugunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…