Dış gebelik

gulsengulsah

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2024
1
2
32
Merhaba arkadaşlar 20 Kasım'da dış gebelik sonucu kürtaj oldum 1 doz iğne vuruldu Beta HCG ilk iğnede düşmemişti 2 iğneyi vurulduktan sonra düşmeye başladı.15000den 1800e düştü.haftada bir kan tahlili.veryorum.
Benim size bir sorum olacak bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
Bugün 18 gün normal şartlarda ağrım olmuyordu fakat iki gündür ağrım olmaya başladı bu normal mi.agri kesici icyorm fakat olyo yine anlamadım normalmidir?

Merhaba arkadaşlar 20 Kasım'da dış gebelik sonucu kürtaj oldum 1 doz iğne vuruldu Beta HCG ilk iğnede düşmemişti 2 iğneyi vurulduktan sonra düşmeye başladı.15000den 1800e düştü.haftada bir kan tahlili.veryorum.
Benim size bir sorum olacak bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
Bugün 18 gün normal şartlarda ağrım olmuyordu fakat iki gündür ağrım olmaya başladı bu normal mi.agri kesici icyorm fakat olyo yine anlamadım normalmidir?
Geçmiş olsun. Değerleriniz çok yüksekmiş düşmesi biraz zor ve zaman alacak. Dış gebelikte ağrı evet oluyo iğnenin etkisiyle de şişkinlik gaz ağrı da oluyor ama çok şiddetli ve durulmayacak hale gelirseniz hemen doktora gidin bana öyle söylenmişti iğneden sonra aşırı ağrı da direk acile başvurun diye dikkat edin inşallah en kısa sürede sağlıklı bir şekilde atlatırsınız

X