Dış gebelik değil de boş gebelik yaşadım bende 1 ay önce kürtaj oldum hala adet olmadım bekliyorumŞuan benim gibi dış gebelik yaşayan var mı
Ben yaşıyorum maalesef çok zor bir süreç değerleriniz nasıl iğne tedavisi mi oldunuzŞuan benim gibi dış gebelik yaşayan var mı
Merhaba bana sormak istediklerinizi sorabilirsiniz bende yaşadım 3 ay önceŞuan benim gibi dış gebelik yaşayan var mı
Merhaba. 5 ekimde kürtaja alındım kürtajdan sonra iğne yapıldı hemen . 5 ekimde değerim 2942 idi . 7 ekimde 3083 e yükseldi . 8 Ekim de 2530 du . 11 ekimde 113 e düştü . Doktor bir hafta bekle gel yine bakalım dedi . Çarşamba günü gidip tahlil vericem yine bitsin gitsin ya kabus gibiBen yaşıyorum maalesef çok zor bir süreç değerleriniz nasıl iğne tedavisi mi oldunuz
Geçmiş olsun size deDış gebelik değil de boş gebelik yaşadım bende 1 ay önce kürtaj oldum hala adet olmadım bekliyorum
Geçmiş olsun size deDış gebelik değil de boş gebelik yaşadım bende 1 ay önce kürtaj oldum hala adet olmadım bekliyorum
merhaba sizin beta hcg nekadar sürede sıfırlandı . İğne ile mi bittiMerhaba bana sormak istediklerinizi sorabilirsiniz bende yaşadım 3 ay önce
Merhaba regl oldum testim pozitif çıktı bugün kan verdim hemşire dış gebelikte olabilir üstünede görüyor olabilirsiniz dedi bunu ayırt etmenin yolu var mı ultrason veya vajinal muayene hariciMerhaba bana sormak istediklerinizi sorabilirsiniz bende yaşadım 3 ay önce
Çok geçmiş olsun beta değerinin 1500 olmasını mı bekliyor doktor kesin kararı vermek içinMerhaba bana sormak istediklerinizi sorabilirsiniz bende yaşadım 3 ay önce
HCG düzensiz artarsa dış gebelikten suphelenebilirsin değerin daha düşükse ultrason ile anlaşılmaya bilirMerhaba regl oldum testim pozitif çıktı bugün kan verdim hemşire dış gebelikte olabilir üstünede görüyor olabilirsiniz dedi bunu ayırt etmenin yolu var mı ultrason veya vajinal muayene harici
138.8 şuan cuma yeniden vericem canımHCG düzensiz artarsa dış gebelikten suphelenebilirsin değerin daha düşükse ultrason ile anlaşılmaya bilir
İlk beta mi bu138.8 şuan cuma yeniden vericem canım
Bak canım benim ilk 30 su bir hafta sonra 60 oldu 2 gün sonra 70 oldu böyle saçma artış vardı 2 gün sonra 96 oldu lekelenmem kanamam vardı igne vuruldum sonra 140 oldu ondan sonra düşmeye başladı neredeyse 3 kanama yaşadım değer sifirlanana kadar138.8 şuan cuma yeniden vericem canım
Evet ilk beta canımBak canım benim ilk 30 su bir hafta sonra 60 oldu 2 gün sonra 70 oldu böyle saçma artış vardı 2 gün sonra 96 oldu lekelenmem kanamam vardı igne vuruldum sonra 140 oldu ondan sonra düşmeye başladı neredeyse 3 kanama yaşadım değer sifirlanana kadar
İnşallah seninki yerleşme kanamasıdir canımEvet ilk beta canım
Ben bildiğin regl canım yarın kadın doğum doktoturuna sorucak velim. Senin ağrın oldu muİnşallah seninki yerleşme kanamasıdir canım
Evet canım çok ağrılı bı süreçtiBen bildiğin regl canım yarın kadın doğum doktoturuna sorucak velim. Senin ağrın oldu mu
Benimde 20 eylülde iğne yapıldı 6500 dü değerim 3 gün yükseldi 8100 oldu sonra düşüşe geçti bugün test verdim 37 çıktı şükürler olsun inşallah biter gider gerçekten çok yıpratıcı bir süreç sizi çok iyi anlıyorum batma şeklinde kasıklarımda ağrı oluyor sizin de oluyor mu bu şekildeMerhaba. 5 ekimde kürtaja alındım kürtajdan sonra iğne yapıldı hemen . 5 ekimde değerim 2942 idi . 7 ekimde 3083 e yükseldi . 8 Ekim de 2530 du . 11 ekimde 113 e düştü . Doktor bir hafta bekle gel yine bakalım dedi . Çarşamba günü gidip tahlil vericem yine bitsin gitsin ya kabus gibi