Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tuhafmış. Kanamanız var mı? Dış gebelikte böyle bir şey yaşamadım. Düşük için de doktorum parlak kırmızı adetten daha fazla yoğun kanaman ve ağrın olur hastaneye öyle gelirsin düşük öyle bir şey demişti. Allah yardımcınız olsun.Merhaba arkadaşlar, dış gebelik veya düşük olasılığım var. Vajinal bölgede akşamları ağır kasılmalarım oluyor ve ayaklarımın da kasılmasına sebep oluyor. Böyle bir etki düşükte veya dışgebelikte yaşayan var mı?
4 gün boyunca kanamam vardı son 2 gündür lekelenme gibi geliyor. Acaba vücut kendi kendini onarmaya mı çalışıyor anlamadım..Çok tuhafmış. Kanamanız var mı? Dış gebelikte böyle bir şey yaşamadım. Düşük için de doktorum parlak kırmızı adetten daha fazla yoğun kanaman ve ağrın olur hastaneye öyle gelirsin düşük öyle bir şey demişti. Allah yardımcınız olsun.
Çok geçmiş olsun. Bugün randevunuz nasıl geçti acaba merak ettim.Teşekkür ederim, cuma günü kontrole gideceğim. Her gün bir iki defa kahverengi lekelenme oluyor çok az .
Merhaba benim annem 35 yaşında dış gebelik geçirmiş bir tarafındaki tüpü ve yumurtalığı komple alınmış. Bir kaç sene sonra korunmayı bırakmış ve ben doğmuşum. Umudunuzu kaybetmeyin, olacağı varsa mutlaka olur.Bu gece yoğun bir ağrıyla uyandım direk acile gittik. Doktoruma haber verildi... dışgebelik kendini gösterdi sağ tüpteymiş iç kanama yapmış... tüpü patlatmasa da tahribat vermiş. Sağ tüpüm alındı...
Bu şekilde tüpte kalan embriyolar tüp alınmasa yine aynı yere yerleşme olasılığı çok fazlaymış. O yüzden tüpü almak ileride tekrar dış gebeliğin tekrarlanmasını önleyebilirmiş..allahtan ümit kesilmez birçok yorum okuyorum tek tüple hamile kalan.. tek temennim yaşımın çok geçmemesi.. yaş geldi 35in ortasına![]()
Merhaba benimde bir haftadır peçeteye gelen kahverengi lekelenmem oluyor. Test yaptım çift çizgi çıktı. Dün de azda olsa kırmızımsi pembe lekelenme oldu. Korkuyorum dış gebelik mi diye. Yarın hemen doktora gideceğimMerhabalar , evet dün muayene oldum. Kese göründü. Ama kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi. Yani dış gebelik değilmiş çok şükür . Tabi halen her gün bir damla kadar kahverengi lekelenme oluyor
Son beta değerlerim
3167
5799 olarak devam ediyor
Evet devam ediyor , 12. Hafta dolmak üzere, bu hafta gidip bi test yapılacakmış , bir sorun var mı yok mu diye ,Merhaba gebeliğiniz devam ediyor mu merak ettim ?