2 günde bir hcg yaptırmalısın canım hayırlısı olsun inşallahHerkese selam. Öncelikle 4 yaşında bi oğlum var ve gebelik süreci sorunsuz geçti. 7.temmuzda son adetimi oldum. 2 ağustosta evde test yaptım pozitif çıktı. Ertesi gün hcg yaptırdım 7.8 çıktı doktor kesin bişey diyemem 2 gün sonra tekrar test yap dedi daha adetimde geçmemişti zaten. Ertesi sabah 4. Ağustosta adet oldum ama çok yoğun. Tekrar test yaptık hcg 35 çıktı bu defa.. doktor hamilelik var dedi progestan verdi günde 3 kere. Pzartesi tekrar gidicem teste. Böyle bişey yaşayan var mı acaba bu arada adet devam ve kasık ağrım varhem hamileyim hem adetli hiç duymadım daha önce kimyasal ya da dış gebelik olabilir mi acaba ? Kese de henuz kucuk gorunmedigi icin onu da bilemiyorum
Teşekkür ederim, amin inşallah2 günde bir hcg yaptırmalısın canım hayırlısı olsun inşallah
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim öncelikleKanda hcg baktirmalisin en kesin sonucu o verir.. bende suan o durumdayim adetim gecmeden kanamam oldu ve pozitif cikti suan da 5. Gunu hatt 6. Sabah kan vericem bakalim hcg de artis var mi. Testte silik cizgiyi görüyosan bi doktora görünmelisin bence
sonuçlarınız çıktı mı acaba? Ne durumdasınız?Insallah hayirlisi
Benim koyu kırmızı, kahverengi renkte..Kanama renginiz nasıldı
Dış gebelıkte tarif ettiğimiz şekilde oluyor koyu kahve vişne çürüğü gibiBenim koyu kırmızı, kahverengi renkte..
evet evet vişne çürüğü tam olarak..Dış gebelıkte tarif ettiğimiz şekilde oluyor koyu kahve vişne çürüğü gibi
Çok fazlA olmuyor genelde bir anda oluyor leke gibi de değil çok kanama gibi de değilevet evet vişne çürüğü tam olarak..Peki kanama yoğunluğu adet kanamasından farklı mı oluyor?
Çok fazlA olmuyor genelde bir anda oluyor leke gibi de değil çok kanama gibi de değil
Bende yaşadım dış gebelık ondan biliyorum
Aaa. İnşallah sorunsuz devam eder sürecin de sağlıkla kucağına alırsın151 cikti hcg sonucum 6 gun kanamam oldu adet zamani ayni adet kanamasi gibi gebelik devam şaşkınım bende
Çok sağol canım hepımızeAnladım… Çok geçmiş olsun bu arada
Çok teşekkür ederim, isteyen herkesin sağlıkla doldursun kucağını AllahAaa. İnşallah sorunsuz devam eder sürecin de sağlıkla kucağına alırsınBen de gidecektim bugün ama fırsatım olmadı. Bir yandan da korkuyorum sanırım olumsuz bir şeyle karşılaşmaktan Gözün Aydın diyelim çok sevindim adına