Öncelikle çok geçmiş olsunLütfen bana tecrübelerinizi yazınÇarşamba günü beta hcg ye baktırdım adet günüm geçmişti 181 çıktı tabiki çok sevindik. 2gun sonra gittiğimde 171 çıktı ve doktorum dış gebelik olabilir dedi. Alttan muayene etti fakat net bir şey söylemedi. Bir hafta bekleyelim dedi ve ben çok korkuyorum ilk gebeliğim kahverengi akıntılarım olmaya başladı ve sağ bacagim ağrımaya başladı. Yarın gidip yeniden beta ma baktiracagim böyle sorun yaşayan oldu mj umarım dış gebelik değildir çok korkuyorum
Çok teşekkür ederim evet iki kan testinde aynı hastanede yapıldı ağrım oluyor ama çok aşırı değil. Şimdi bir daha kan testi vermeye gidiyoruz. Sırtımdan kalbime doğru oldu bir ağrı ama anlıktı. Öğlenden sonra doktoruma da gorunecegim ama çok korkuyorumÖncelikle çok geçmiş olsunben dış gebelik geçirdim 2 kez fakat ben biraz ağır geçirdim sizin değerleriniz düşük kanama ile atılacak gibi öncelikle kan testinizin ikisinide aynı hastanede mi yaptılar bu çok önemli eger ikiside aynı hastanede ise size tavsiyem kanamanız çok artarsa sırtınıza kalbinize ağrı şeklinde ilerlerse ve karnınızda şişlik gaz vs olurda bu sizi sağlık açısından rahatsız ederse mutlaka hastaneye gidin sormak istediğiniz birşey olursa hepsini cevaplarım tekrar geçmiş olsun
Umarım hızlıca kanla atılır bir 2. Önerecekleri tedavi iğne tedavisi iğne vuralım düşsün derlerse doktoru iyi sorgulayınÇok teşekkür ederim evet iki kan testinde aynı hastanede yapıldı ağrım oluyor ama çok aşırı değil. Şimdi bir daha kan testi vermeye gidiyoruz. Sırtımdan kalbime doğru oldu bir ağrı ama anlıktı. Öğlenden sonra doktoruma da gorunecegim ama çok korkuyorum
Yarım saate çıkacak kan sonuçlarım iğne kötü ki peki kusura bakmayin pek bir bilgim yok buralarda okuduklarimdan çıkarım yapmaya çalışıyorumUmarım hızlıca kanla atılır bir 2. Önerecekleri tedavi iğne tedavisi iğne vuralım düşsün derlerse doktoru iyi sorgulayın
İğne de şöyle bir durum var iğne vuruyorlar kan değerin sıfırlanıyor ama o iğneden sonra en az 6 ay korunmanız gerekiyorYarım saate çıkacak kan sonuçlarım iğne kötü ki peki kusura bakmayin pek bir bilgim yok buralarda okuduklarimdan çıkarım yapmaya çalışıyorum
Bunu bilmiyordum çok teşekkür ederimİğne de şöyle bir durum var iğne vuruyorlar kan değerin sıfırlanıyor ama o iğneden sonra en az 6 ay korunmanız gerekiyorbunu bir çok doktor hastaya anlatmıyor malesef o yüzden sorun mutlaka dedim umarım gerek kalmadan atar vücut bebeği
Amin çok teşekkür ederim şimdi kan tahlili yaptırdım sonucu bekliyoruzmerhaba dış gebelik de bildiğim kadarıyla beta düzensiz oluyor normal gebelikte 2 günde bir düzenli artması gerekiyor takıp etmelisiniz hakkınızda hayırlısı olsun
Kan testim 24 çıktı sanırım düşüyor ya da düşmüş iğne ye gerek kalmaz umarımÖncelikle çok geçmiş olsunben dış gebelik geçirdim 2 kez fakat ben biraz ağır geçirdim sizin değerleriniz düşük kanama ile atılacak gibi öncelikle kan testinizin ikisinide aynı hastanede mi yaptılar bu çok önemli eger ikiside aynı hastanede ise size tavsiyem kanamanız çok artarsa sırtınıza kalbinize ağrı şeklinde ilerlerse ve karnınızda şişlik gaz vs olurda bu sizi sağlık açısından rahatsız ederse mutlaka hastaneye gidin sormak istediğiniz birşey olursa hepsini cevaplarım tekrar geçmiş olsun
Yok kendiliğinden düşer sonrada adetin başlar çok geçmiş olsunKan testim 24 çıktı sanırım düşüyor ya da düşmüş iğne ye gerek kalmaz umarım
Allah sizden razı olsun beni öyle çok bilgilendirdiniz kiYok kendiliğinden düşer sonrada adetin başlar çok geçmiş olsun
İnşallah en kısa sürede hamile kalırsınız ama önce adetin 2.günü hormon baktırın ve hızlıca hsg çektirmek istediğinizi iletin doktoraAllah sizden razı olsun beni öyle çok bilgilendirdiniz ki
Açıkçası şuan neden böyle oldu yani bu yaşadığım dış gebelik mi düşük mü yaptım bilmiyorum sanırım adet oldum kanamam başladıİnşallah en kısa sürede hamile kalırsınız ama önce adetin 2.günü hormon baktırın ve hızlıca hsg çektirmek istediğinizi iletin doktorahsg de açılır tüpler yada yapışıklık varsa o açılır rahat hamile kalırsınız
sonuç belli oldu muAmin çok teşekkür ederim şimdi kan tahlili yaptırdım sonucu bekliyoruz
Evet ne yazık ki 24 çıktı beta ve adet kanamam oldu doktorum 2 3 gün sonra kan vermemi istedi 0 la 5 arasına gelmesi gerektiği için. Kısmet değilmiş zaten sürpriz olmuştu bize aslında covid aşısını vurulduktan sonra düşünüyorduk hayırlısı buymuşsonuç belli oldu mu
geçmiş olsun hakkinizda hayırlısı Rabbım bizlere de isteyen herkese de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahEvet ne yazık ki 24 çıktı beta ve adet kanamam oldu doktorum 2 3 gün sonra kan vermemi istedi 0 la 5 arasına gelmesi gerektiği için. Kısmet değilmiş zaten sürpriz olmuştu bize aslında covid aşısını vurulduktan sonra düşünüyorduk hayırlısı buymuş
Aminnn inşallahgeçmiş olsun hakkinizda hayırlısı Rabbım bizlere de isteyen herkese de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?