Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dış gebelik
- Konu Sahibi Kadin1234
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ekim 2020
- 580
- 532
- 18
- 7 Kasım 2019
- 5.673
- 1
- 5.318
- 198
neden boyle bı kanıya vardılar anlamadım cok da guzel artmıs ustelık . ılk zamanlar 3 kat artan cok kısı var sadece 2 kan degerıyle dıs gebelık denmez kı? kese haftaya gozukur sen korkma ama tedbırı eldn de bırakma. bı kac gun sonra tekrar kan verırsın. korkuya kapılma hemen . hep kese gorunmeden aynı rısklerı derler bos olur dıs olur falan dıye ..) genellemıstır belkı. allahım korusun . hayırlısıyla guzel haber al ınsallah:)Adetim Geciktikten 1 gün sonra gebelik testi aldm yaptım silik çizgi çıktı iki gün sonra kan verdim betam 68 çıktı beş gün sonra 488.9 çıktı dış gebelik olabilir dendi aranızda böyle bir durum yaşayan varmi.. lütfen çok korkuyorum. İlk çocuğm 2 yaşında..
Umarım hayırlı haber alırım yarın kontrolüm var benim ilk gebeligimde betam 1000 çıkmıştı ve üstüne adet görmüştüm onada dış gebelik demişlerdi sağlıkla aldım kucağima ama bunda kistte var sanırım kese görmeden içim rahat etmeyecek.neden boyle bı kanıya vardılar anlamadım cok da guzel artmıs ustelık . ılk zamanlar 3 kat artan cok kısı var sadece 2 kan degerıyle dıs gebelık denmez kı? kese haftaya gozukur sen korkma ama tedbırı eldn de bırakma. bı kac gun sonra tekrar kan verırsın tekrar. korkuya kapılma hemen . hep kese gorunmeden aynı rısklerı derler bos olur dıs olur falan dıye ..) genellemıstır belkı. allahım korusun . hayırlısıyla guzel haber al ınsallah:)
Değer normal ama keseyi Göremedim deyip sonra bi karanlık var demesi de cabası. Sonrada 2000 olana kadar kork dedi. Bence doktoruna denk gelmek lazım.Böyle şeyleri anlamıyorum ama 2 güne bir 2 katı olması gerekiyormuş 1.gün 68 ise 3.gün 126 5.gün 252 lerde olurdu sizin 500 e yakın yanlış hesap yapmadıysam değeriniz normal bence
- 24 Ekim 2020
- 580
- 532
- 18
Felaket tellali boşverin siz o doktoru başka doktora gidin keseyi görmek için Allah ım size bağışlasın maşaAllahDeğer normal ama keseyi Göremedim deyip sonra bi karanlık var demesi de cabası. Sonrada 2000 olana kadar kork dedi. Bence doktoruna denk gelmek lazım.
- 7 Kasım 2019
- 5.673
- 1
- 5.318
- 198
sorun olmayan kıst cesıtlerındendır belkı erıyıp gıden . dusunme oyle kotu seyler . kese 1000 ı gecmeden nasıl gozuksun zaten . bazı doktorlar baska kafadan. 3 4 mm olcak da goruncek kese. kan tahlılını ne zman ayın kacında yapmıstın?Umarım hayırlı haber alırım yarın kontrolüm var benim ilk gebeligimde betam 1000 çıkmıştı ve üstüne adet görmüştüm onada dış gebelik demişlerdi sağlıkla aldım kucağima ama bunda kistte var sanırım kese görmeden içim rahat etmeyecek.
Amin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın biz tattık evlat sevgisini tatmayanada tattirsin..Felaket tellali boşverin siz o doktoru başka doktora gidin keseyi görmek için Allah ım size bağışlasın maşaAllah
Geçen pazar yarın kontrol folik asit başladık.sorun olmayan kıst cesıtlerındendır belkı erıyıp gıden . dusunme oyle kotu seyler . kese 1000 ı gecmeden nasıl gozuksun zaten . bazı doktorlar baska kafadan. 3 4 mm olcak da goruncek kese. kan tahlılını ne zman ayın kacında yapmıstın?
- 24 Ekim 2020
- 580
- 532
- 18
Amin inşaAllahAmin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın biz tattık evlat sevgisini tatmayanada tattirsin..
- 4 Aralık 2020
- 59
- 26
- 38
- 27
Canım hayırlı olsun benim de ilk hamileliğim 4,5 haftalık hamiletim ilk dr ye gittiğim de kese gözükmedi betam da 500 dü dış gebelik olabilir çok yaygın 2 gün sonra tekrar gel dedi gittim 728 çıktı üstelik 2 katta artmadı dr çık güzel olsun dedi 3 gün sonra gittim 2000 oldu betam kesem de gözüktü. Bende çok korktum içini ferah tut inşallah yoktur betan çok iyi ayrıca daha küçüktür geç döllenme olmuştur. Böyle şeyleri düşünme iyi düşün iyi olsun. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahAdetim Geciktikten 1 gün sonra gebelik testi aldm yaptım silik çizgi çıktı iki gün sonra kan verdim betam 68 çıktı beş gün sonra 488.9 çıktı dış gebelik olabilir dendi aranızda böyle bir durum yaşayan varmi.. lütfen çok korkuyorum. İlk çocuğm 2 yaşında..
Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ediyorum birazdan hastaneye gidecegim kontrole son gelismeleri sizede aktaracagim..:)Canım hayırlı olsun benim de ilk hamileliğim 4,5 haftalık hamiletim ilk dr ye gittiğim de kese gözükmedi betam da 500 dü dış gebelik olabilir çok yaygın 2 gün sonra tekrar gel dedi gittim 728 çıktı üstelik 2 katta artmadı dr çık güzel olsun dedi 3 gün sonra gittim 2000 oldu betam kesem de gözüktü. Bende çok korktum içini ferah tut inşallah yoktur betan çok iyi ayrıca daha küçüktür geç döllenme olmuştur. Böyle şeyleri düşünme iyi düşün iyi olsun. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah