Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belkı cogul gebelık az daha bekleyın. bı kac gun sonra daha kalıtelı usg cıhazı olan bı doktor bulun ona gıdın. 3 kat fıstık gıbı bı deger. dıs gebelıkte o kdar ıyı artıs olmuyo benım bıldıgım ılk ne zaaman ogrendın hamıle oldugunu kac bhcg vardı. bhcg ye gore onemlı tabı de 4,5 5 haftalık oldugunda kese vajınal gorunmelı .Kızlar betam 3 katı olarak artıyo en son 2500 lerdeydi ama doktor keseyi göremediğini söyledi 2500 lerde kesir olması gerekiyor dedi dış gebelik olabilir dedi 2500 lerde keseyi görememesi sizce normal mi
Ben bebeği öğreneli daha 10 gün oldu ilk 34 dü ertesi gün gittim 82 çıktı 2 gün sonra gittim 290 çıktı sonra 1 hafta sonra gel dediler 5. Gün dayanamadım gittim doktor 1500 civarı olması lazım dedi 2500 küsür çıktı bana da baya iyi artmış dedilen ama 2500 de kese kesin gözükmesi lazım dedi araştrdım 6000 bile kesesi yeni görünen bayanlar var kafam çok karışık yarın bi özele gitcezbelkı cogul gebelık az daha bekleyın. bı kac gun sonra daha kalıtelı usg cıhazı olan bı doktor bulun ona gıdın. 3 kat fıstık gıbı bı deger. dıs gebelıkte o kdar ıyı artıs olmuyo benım bıldıgım ılk ne zaaman ogrendın hamıle oldugunu kac bhcg vardı. bhcg ye gore onemlı tabı de 4,5 5 haftalık oldugunda kese vajınal gorunmelı .
bazı kısılerde bhcg yuksek seyredıyo bazılarında da dusukten gıdıyo .yaklasık olarak 2 gun sonra 5000 degerınde olacagından yuksek ıhtımal gorunecektır kesen , 290 cıkan deger sankı ovulasyondan 15 gun sonra gıbı 2500 olan da 21 gun sonra cıkan gıbı . yanı mantıken 5+1 da olsan bugun gozukur bı kac gune sanırm. tahmını degere gore cıkarım yaptım yanlıs anlasılmasın. elımdekı orneklere bakaraktan.Ben bebeği öğreneli daha 10 gün oldu ilk 34 dü ertesi gün gittim 82 çıktı 2 gün sonra gittim 290 çıktı sonra 1 hafta sonra gel dediler 5. Gün dayanamadım gittim doktor 1500 civarı olması lazım dedi 2500 küsür çıktı bana da baya iyi artmış dedilen ama 2500 de kese kesin gözükmesi lazım dedi araştrdım 6000 bile kesesi yeni görünen bayanlar var kafam çok karışık
Canım nası güzel hesapladın nerden bildin yaa benim ilk adetim 9ağustos 14 gün sonra yumurtlama döneminde ilişkim oldu baya sonra 1 1 buçuk hafta sonra kesin çıkan testlerden yaptım tek çizgi dedim ki bu ay olmayacak heralde adetim yaklaştığındada ilişkim oldu sonra 11 gün gecikti dedim ki acaba mi bi gittik var çıktı yani şuan sende şuan kaç haftalık gibi ben hiç anlamıyorum bu durumu doktora göre 9 ağustosu baz aliyo ona göre 6 7 haftalık hamileyim yani bana saçma geldi öyle olsa son betam 2500 den daha yüksek çıkmaz mıbazı kısılerde bhcg yuksek seyredıyo bazılarında da dusukten gıdıyo .yaklasık olarak 2 gun sonra 5000 degerınde olacagından yuksek ıhtımal gorunecektır kesen , 290 cıkan deger sankı ovulasyondan 15 gun sonra gıbı 2500 olan da 21 gun sonra cıkan gıbı . yanı mantıken 5+1 da olsan bugun gozukur bı kac gune sanırm. tahmını degere gore cıkarım yaptım yanlıs anlasılmasın. elımdekı orneklere bakaraktan.
onlar kese gorunene kadar mecbur oyle dıyor keseboyutundan hangı haftaya uyumlu oldugu cıkıyor:) sonra bebısı olcuyorlar onun hesabını ıkı ılerı bı gerı duzeltıyorlar. 15 20bın felan cıkar tabı .Canım nası güzel hesapladın nerden bildin yaa benim ilk adetim 9ağustos 14 gün sonra yumurtlama döneminde ilişkim oldu baya sonra 1 1 buçuk hafta sonra kesin çıkan testlerden yaptım tek çizgi dedim ki bu ay olmayacak heralde adetim yaklaştığındada ilişkim oldu sonra 11 gün gecikti dedim ki acaba mi bi gittik var çıktı yani şuan sende şuan kaç haftalık gibi ben hiç anlamıyorum bu durumu doktora göre 9 ağustosu baz aliyo ona göre 6 7 haftalık hamileyim yani bana saçma geldi öyle olsa son betam 2500 den daha yüksek çıkmaz mı
Kızlar betam 3 katı olarak artıyo en son 2500 lerdeydi ama doktor keseyi göremediğini söyledi 2500 lerde kesir olması gerekiyor dedi dış gebelik olabilir dedi 2500 lerde keseyi görememesi sizce normal mi
Ay kadın beni yarın kese görünmezse dış gebelikten yatıracak hastaneye ilk 82 çıkan betamdada dış gebelik dedi acile yolladı bişi yok dediler sanki bana garezi varmış gibi her seferinde bi dış dış dedi durdu psikılojim bozuldu ayonlar kese gorunene kadar mecbur oyle dıyor keseboyutundan hangı haftaya uyumlu oldugu cıkıyor:) sonra bebısı olcuyorlar onun hesabını ıkı ılerı bı gerı duzeltıyorlar. 15 20bın felan cıkar tabı .
canım benimde cok düşük ilerliyordu degerlerim dr dıs gebelikten korkt ama keseyi gördü sonunda,ama tabi düşükle sonuçlandıAy kadın beni yarın kese görünmezse dış gebelikten yatıracak hastaneye ilk 82 çıkan betamdada dış gebelik dedi acile yolladı bişi yok dediler sanki bana garezi varmış gibi her seferinde bi dış dış dedi durdu psikılojim bozuldu ay
kotu dusunmeyı bırak allahın ıznıyle gorceksın keseyı. 85bhcg de bebek gormeye calısmak ne allah askına.ılla adetten 14 gun sonra mı dollenecek bu yumurta bu ne cahıllıktır arkadas. bunu saglıkcıların yapıyo olması dehset verıcı kım bılır kımlerın bası yandı. adet haftan ne olursa olsun herzaman bhcgnın 2000 ustune cıkmasıyla vajınal ultrasonda gorunur. gorunmedıyse bı kac gun daha beklenır bazı model ultrason cıhazları o kadar eskı model kı. sapasaglam keseye yamuk dıyorlar, 2 tane ayrı keseyı bırlesık bozulmus bıcımsız gorunumlu kese teshısını koyup alalım dıyorlar. sacmalık.. o yuzden 2 degıl 5 doktor gezdım ben. guvenmeyınce suc oluyo. boyle duydukca ıyıce kızıyorum. bence yarın sen baska guzelce bı doktora gıt. olmadı devlet hastanesınde daha detaylı bakıyolar . kesınlıkle rıske atma. dıs gebelıkse de cok gecıkmeden sonlanrılıyor. rabbım hayırlı olanı versın.Kıyamam sana yaaa inşallah Rabbim yeniden yaşatan bu duyguları sağlıkla sonra kucağına alırsın canım benim. Peki düşük çok acı verici bişey mi nedir bu kötü mü
Teşekkkür ederim gerçekten ilk gebeliğim ilk randevumda mahvetti bizi bende çok kızdım inşallah hayırlısı neyse o olsunkotu dusunmeyı bırak allahın ıznıyle gorceksın keseyı. 85bhcg de bebek gormeye calısmak ne allah askına.ılla adetten 14 gun sonra mı dollenecek bu yumurta bu ne cahıllıktır arkadas. bunu saglıkcıların yapıyo olması dehset verıcı kım bılır kımlerın bası yandı. adet haftan ne olursa olsun herzaman bhcgnın 2000 ustune cıkmasıyla vajınal ultrasonda gorunur. gorunmedıyse bı kac gun daha beklenır bazı model ultrason cıhazları o kadar eskı model kı. sapasaglam keseye yamuk dıyorlar, 2 tane ayrı keseyı bırlesık bozulmus bıcımsız gorunumlu kese teshısını koyup alalım dıyorlar. sacmalık.. o yuzden 2 degıl 5 doktor gezdım ben. guvenmeyınce suc oluyo. boyle duydukca ıyıce kızıyorum. bence yarın sen baska guzelce bı doktora gıt. olmadı devlet hastanesınde daha detaylı bakıyolar . kesınlıkle rıske atma. dıs gebelıkse de cok gecıkmeden sonlanrılıyor. rabbım hayırlı olanı versın.
BENİM 750 GÖRMÜŞTÜ ANORMAL BİR DURUM CANIM KESİN GÖRÜLMESİ GEREKİRDİKızlar betam 3 katı olarak artıyo en son 2500 lerdeydi ama doktor keseyi göremediğini söyledi 2500 lerde kesir olması gerekiyor dedi dış gebelik olabilir dedi 2500 lerde keseyi görememesi sizce normal mi
İKİ ACIDA CK KÖTÜ ALLAH KİMSEYE YASATMASINKıyamam sana yaaa inşallah Rabbim yeniden yaşatan bu duyguları sağlıkla sonra kucağına alırsın canım benim. Peki düşük çok acı verici bişey mi nedir bu kötü mü
cok guzel artmıs :)))Arkadaşlar merhabalar ben cuma günü öğrendim hamile olduğumu kanda beta hCg değerim 118 di Bugün yani pzartesi günü 510 olmuş sizde artış hızı normal midir?
Şu dış gebelik olayından korkuyorum pcos hastasıyım ileri derecede tedavi görmeden hamile kaldım şimdi de bundan korkuyorumcok guzel artmıs :)))
Merhaba canım son durumun nedir acabaKızlar betam 3 katı olarak artıyo en son 2500 lerdeydi ama doktor keseyi göremediğini söyledi 2500 lerde kesir olması gerekiyor dedi dış gebelik olabilir dedi 2500 lerde keseyi görememesi sizce normal mi
yok allah korusun . kotu dusunme. 4 katına cıkmıs ıste :))Şu dış gebelik olayından korkuyorum pcos hastasıyım ileri derecede tedavi görmeden hamile kaldım şimdi de bundan korkuyorum
Arkadaşlar merhabalar ben cuma günü öğrendim hamile olduğumu kanda beta hCg değerim 118 di Bugün yani pzartesi günü 510 olmuş sizde artış hızı normal midir?