Dış gebelik

değer 3000 olunca gidicem doktorum öyle dedi onu bekliyorum bakalım inşallahh
Ne güzel ben 2 güne bi kan verdim dış gebelik olabilir dedilerdi hiçbişi çıkmadı şükür baya psikolojimi etkilediler başka doktora gittiğimde kadın şok geçirmişti anlattıklarımdan

Ne güzel ben 2 güne bi kan verdim dış gebelik olabilir dedilerdi hiçbişi çıkmadı şükür baya psikolojimi etkilediler başka doktora gittiğimde kadın şok geçirmişti anlattıklarımdan
bana kimse böyle bişey demedi ama ben endişeliyim işte çok duyuyoruz ya artık böyle şeyler

Kızlar betam 3 katı olarak artıyo en son 2500 lerdeydi ama doktor keseyi göremediğini söyledi 2500 lerde kesir olması gerekiyor dedi dış gebelik olabilir dedi 2500 lerde keseyi görememesi sizce normal mi
Başka dr da olumlu sonuç mu aldınız? Ben de kan testi yaptırdığım gün ultrasonla da bakıldı kese görünmedi. Sonra kan değerlerim çıktı beta 29066. Yarın benimde başka dr a randevum var ve çok merak ediyorum sonucu. Dr hatası veya ultrasonun sorunlu olmasını düşünmeye çalışıyorum strese girmemek için

Tabi kiii onlar kesemin olmadığını söyleyip hastaneye yatırmaya çalışırken başka doktor öyle bişi yok sakin ol bak kesen burda diyerek gösterdi üstelik yumurtalıklarımında sağlıklı olduğunu söyledi. Beta değerinin yüksekliğine göre kaç haftalık kesenin olmadığını mi söylediler

Ben idrar testi yaptım. Sağlık ocağına gittim labaratuvarı tadilatta olduğu için kan testi yaptıramadım. Sonra kadın doğuma randevu aldım. Kan değerlerimi bilmediğim için kan verdim ve kan vermeden ultrasonda bakıldı kese görünmedi rahim duvarı da yeterince kalinlasmamis denildi. Kan sonucunu ertesi gün e nabızdan öğrendim. Sonra bu değerde öğrenilmesi gerektiğini burda gördüm. Biraz panik oldum yarına randevum var. Normalde 10 gün sonra gel demişti ama bekleyemeyeceğim çünkü değerim çok yüksek..

Inşallah benimki de sizinki gibi bir sorundur. Dr un kese görmemesi dışında benim bir sıkıntım yok. Her şey normal ilerliyor. Değerlerim de iyi.

Yani evet bende değere şaşırdım çünkü benim 2500 küsürde keseyi göremediler senin 29066 olmuş inşallah kötü bişi yoktur canım dualarım seninle inşallah iyi haberler beklerim

Vajinal muayene de daha net görünür diye biliyorum canım benim ilk zamanlar ful vajinal muayeneydi benim ona rağmen kese görünmedi dediler zamanla halloldu geç döllenmeydi benim ki . İstersen bide vajinal muayene yaptır doktor onaylarsa ama bu değere göre de baya bi yol kat edilmiş olması gerekiyo sen ilk defa öğrendiğinde mi beta değerin öyle çıktı canım

Evet ilk öğrendiğim de. Adetten hesaplayınca 6.haftadaydım ovulasyondan hesaplayınca yaklaşık 4 hafta

Evet ilk öğrendiğim de. Adetten hesaplayınca 6.haftadaydım ovulasyondan hesaplayınca yaklaşık 4 hafta
6 haftalıksa şuan ben öyleyim geç döllenme olmasına rağmen keseyi gördüm senin adet başlangıcına göreyse bebeğin görünmesi vs gerekir diye düşünüyorum ama erkene randevu alman çok iyi olmuş nolur nolmaz kuzum iyi ki böyle yapmışsın inşallah bi görün bakalım ne diyecek doktor

Bende merak ediyorum. Güzel haberim alırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…