YInanin cok uzuldum , bundan bir yil once bende adetim gecikince ogrendim hamile oldugumu.Cok sevinmistim ama , bir hafta sonra kanamalarim basladi.Keseyi aradilar ama rahim bostu.bir profesor bir doç. gezdim ve bende bir özelde nihayet ogrendim ki sol tupte dis gebelik tespit edildi. 5 haftalik olmustu beta hcg 3900 civariydi ve kese cok buyumustu.Laparoskopi yapildi ve hamilelik sonlandi.Ozaman cok uzulmustum hala icimde bir sızı.. Ama Allah hicbir seyi boşuna yasatmaz.Nasip degilmis o gun .Lutfen tüplerini kontrol ettir, nereye yerlesmis bulunsun, bu cok ciddi ve sonucu cok daha kotu olabilir.Gecikmeyin ve hemen sık sık hcg test yapin !!Cok gecmis olsun.
EvetInanin cok uzuldum , bundan bir yil once bende adetim gecikince ogrendim hamile oldugumu.Cok sevinmistim ama , bir hafta sonra kanamalarim basladi.Keseyi aradilar ama rahim bostu.bir profesor bir doç. gezdim ve bende bir özelde nihayet ogrendim ki sol tupte dis gebelik tespit edildi. 5 haftalik olmustu beta hcg 3900 civariydi ve kese cok buyumustu.Laparoskopi yapildi ve hamilelik sonlandi.Ozaman cok uzulmustum hala icimde bir sızı.. Ama Allah hicbir seyi boşuna yasatmaz.Nasip degilmis o gun .Lutfen tüplerini kontrol ettir, nereye yerlesmis bulunsun, bu cok ciddi ve sonucu cok daha kotu olabilir.Gecikmeyin ve hemen sık sık hcg test yapin !!Cok gecmis olsun.
geçmiş olsun öncelikle, şu an bende de dış gebelik şüphesi var da bi azalıyo bi artıyo sizin nasıl sonlandı bana biraz bahsedebilir misiniz? kaça kadar çıktı hcgHayırlısı olsun inşallah ben dış gebelik geçirdim hcg bir arttı bir düştü o şekilde teşhis kondu. Acele etmeyin, 2 günde 1 hcgye baktırın. Düzenli artış olunca dış gebelik şüphesi kalmıyor.
O sıvıda çatlayan yumuryadan da olabilir, dış gebeliktende olabilir bana öyle demişti dr.
Çok geçmiş olsun.425le öğrendim bir düştü bir yükseldi. En yüksek 735i gördüm. 23 nisanda öğrendim 4 mayısa kadar takip edildi.Artışlar düzenli olmayınca dr kürtaj eşliğinde bir iğne vurdu ve bir hafta sonra sıfırlandı hcg.geçmiş olsun öncelikle, şu an bende de dış gebelik şüphesi var da bi azalıyo bi artıyo sizin nasıl sonlandı bana biraz bahsedebilir misiniz? kaça kadar çıktı hcg
Benim durumum biraz karışık geçen ay 189 a kadar çıkmıştı sonra azar azar düşmeye başladı adetim gelince biz takip etmeyi bıraktık. Bu ay tekrar hamileyim sandım o da 88 çıktı ama artmadı düşmeye başladı 57 31 oldu şimdi 42 ye çıktı dış gebelik olabilir dediler. Doktorum bekleyelim dedi düşer kendiliğinden dedi. Düşmezse kürtaj dedi ama ben zaten 1 haftadır adet görüyorum bitti sayılır. Kese de görünmüyo çünkü çok küçük o kadar büyümedi. Tüpe zarar verir mi diye korkuyorum şimdi de.Çok geçmiş olsun.425le öğrendim bir düştü bir yükseldi. En yüksek 735i gördüm. 23 nisanda öğrendim 4 mayısa kadar takip edildi.Artışlar düzenli olmayınca dr kürtaj eşliğinde bir iğne vurdu ve bir hafta sonra sıfırlandı hcg.
Şiddetli kasık ağrım vardı kanamam oluyordu.
Erken müdahale edildiği için tüplerime zarar vermedi. Sizde bir an önce sonlandırın bence, Allah yardımcınız olsun
Karışıkmış takip ettirin mutlaka sıfırlanıncaya kadar. Kese oluşmazsa tüpe zarar vermez diye biliyorumBenim durumum biraz karışık geçen ay 189 a kadar çıkmıştı sonra azar azar düşmeye başladı adetim gelince biz takip etmeyi bıraktık. Bu ay tekrar hamileyim sandım o da 88 çıktı ama artmadı düşmeye başladı 57 31 oldu şimdi 42 ye çıktı dış gebelik olabilir dediler. Doktorum bekleyelim dedi düşer kendiliğinden dedi. Düşmezse kürtaj dedi ama ben zaten 1 haftadır adet görüyorum bitti sayılır. Kese de görünmüyo çünkü çok küçük o kadar büyümedi. Tüpe zarar verir mi diye korkuyorum şimdi de.
Sizin kese görünmüştü de miKarışıkmış takip ettirin mutlaka sıfırlanıncaya kadar. Kese oluşmazsa tüpe zarar vermez diye biliyorum
Hayır kese görünecek kadar ilerlemedi benimkiSizin kese görünmüştü de mi
Nerede olduğunu nereden biliyorlar acaba o zaman. Mesela bana kürtaj yapılacak olsa tüplerde mi nerede nasıl alacaklar neyi alacaklar ben bu durumlardan hiçbişey anlamadım. Doktor bana iğne de önermedi, menopozu erkene çekeriz iğne yaparsak dedi. Ne olacağını bilmiyorum çok stresli Bi süreçHayır kese görünecek kadar ilerlemedi benimki
Kürtajda iğneyi vuruyorlar,kalınlaşan rahmi temizliyorlar diye biliyorum. Geçmiş olsun tekrardanNerede olduğunu nereden biliyorlar acaba o zaman. Mesela bana kürtaj yapılacak olsa tüplerde mi nerede nasıl alacaklar neyi alacaklar ben bu durumlardan hiçbişey anlamadım. Doktor bana iğne de önermedi, menopozu erkene çekeriz iğne yaparsak dedi. Ne olacağını bilmiyorum çok stresli Bi süreç
Teşekkürler inşallah geçerKürtajda iğneyi vuruyorlar,kalınlaşan rahmi temizliyorlar diye biliyorum. Geçmiş olsun tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?