Gebeliğe Hazırlık dış gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tubisezgin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2017
6
3
1
37
merhaba kan değerim öncelikle 2000 ve 48 saat sonra 3057 çıktı kaç haftalık olduğuna dair dr detaylı bilgi iletmedi alttan muayene olmama rağmen hala kese görünmüyor dış gebelik olabilir ama olmayada bilir dedi çok tedirginim bu kan değerlerine göre buna benzer durumu olan var mı?
desteğiniz için şimdiden teşekkürler

merhaba kan değerim öncelikle 2000 ve 48 saat sonra 3057 çıktı kaç haftalık olduğuna dair dr detaylı bilgi iletmedi alttan muayene olmama rağmen hala kese görünmüyor dış gebelik olabilir ama olmayada bilir dedi çok tedirginim bu kan değerlerine göre buna benzer durumu olan var mı?
Sonucun ne oldu canım

benimde ilk gün 205 sonra 380 -590-810 diye çıktı değerlerimden yüksek ihtimal dış gebelik dendi kese hala gözükmedi :hasta::cry:endişeliyim sizin nasıl sonuçlandı.

Benim 4-5 haftalıkken 3000 e yakın çıkmıştı. Sonra tahlil istemedi doktor. Yardım etmeyi cok isterdim. Ama tavsiyem bir kaç doktora git bir arkadasıma da dış gebelil deyip strese soktular ama normal gebelikti. İnş al kucagına bebeğini.

Muhtemelen dış gebelik. Beta hcg 1500 ü geçtikten sonra transvajinal veya abdominal ultrasonla kesenin görünmesi gerekir. Beta hcg değerlerin daha fazla yükselmeden tedaviye başlamak önemli. Cerrahi girişimden kurtulmuş olursun.

Benim doktorum da beta hcg 2000 ise kesinlikle görünmesi gerekir alternatif yok demişti:KK43: Güvenebileceğiz bir doktor bulun ve çok doktor değiştirmeyin derim ben, acil şifalar diliyorum

Kızlar diş gebelik yaşayanlar varsa lütfen bizimle paylasirmisiniz 4+5 günlük gebeyim dr rahim arkasi sivi birikimi var ve 4.1 cm kistim var dedi kese yok değerim dün gece 976 cıktı ilk ögrendigimde 582di kaşık ağrım var özellikle sağ tarafta kistim sol tarafta bu arada dr'um kist sızdırıyor olabilir dedi. Cumartesi yi bekliycez cuma kan sonucumu paylaşırım

Kızlar diş gebelik yaşayanlar varsa lütfen bizimle paylasirmisiniz 4+5 günlük gebeyim dr rahim arkasi sivi birikimi var ve 4.1 cm kistim var dedi kese yok değerim dün gece 976 cıktı ilk ögrendigimde 582di kaşık ağrım var özellikle sağ tarafta kistim sol tarafta bu arada dr'um kist sızdırıyor olabilir dedi. Cumartesi yi bekliycez cuma kan sonucumu paylaşırım
İlk ve ikinci beta hcg ölçümü arasında kaç gün var

Back