kızlar cumartesı btea hcg yaptırmısıtım 121.27 deyıp dıs gebelık ıhtımalı vermısdı bugun yıne yaptırdım 255.51 cıktı sımdı dr.un demesı ıkı katı oldugu ıcın ıhtımal yok hersey normal cumartesı tkrar gel dedı hersey normal seyrındemı sızce
5 bucuk haftalik falansin galiba benim bildigim kadariyla kese 6 7 haftada belli oluyor.eger degerler normalde hersey yolundadir.allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin.adet gecikmesinden haric bir belirti yasamadinmi...bende 11 kasimi bekliyorum son adetim 9 ekimdi gecen carsamba bir lekelenmem oldu 1 gün onun haricinde hic bir belirtim yok arasira kasik agrisi haric ve sabahlari gelen yogun beyaz akinti haric hic bir belirtim yok gögüslerde hele hic bir degisiklik yok.allah büyüktür insallah hamileyimdir bende size burdan hamileyim müjdesi verebilirim....
cnm bu değerlerle kesin olarak dış gebelik yok diyebiliyormu doktorlar yanii kesin dış gebelik değildir denilebiliyormuymus degerler 2 katına çıkınca?
cnm bu değerlerle kesin olarak dış gebelik yok diyebiliyormu doktorlar yanii kesin dış gebelik değildir denilebiliyormuymus degerler 2 katına çıkınca?
canım dış gebelikte kese ya tüplerde ya da karın boşluğunda oluyor.bu nedenle ultrasonla rahimde görülemiyor.kese büyüyünce tüpü patlatıp iç kanamaya sebep oluyor.eğer başından anlaşılırsa hiçbir sorun olmuyor.ilaçla gelişimini durduruyorlar.
dış gebeliği 48 saat aralıklarla yapılan bhcg ile takip ediyorlar.ayrıca ultrasonla tabii.
ben de yaşamıştım.çok sonra dış gebelik olmadığı anlaşıldı.
yalnız çok zor bir süreç.beklemek insanı mahvediyor.
allah kimseye yaşatmasın böyle zorluklar.
kızlar cumartesı btea hcg yaptırmısıtım 121.27 deyıp dıs gebelık ıhtımalı vermısdı bugun yıne yaptırdım 255.51 cıktı sımdı dr.un demesı ıkı katı oldugu ıcın ıhtımal yok hersey normal cumartesı tkrar gel dedı hersey normal seyrındemı sızce
Kızlar değerin normal yükselmesi yanıltmasın sizi, dış gebeliğin en önemli belirtisi değer artışına rağmen kanama ve şiddetli karın ağrısıdır. Benim değerlerim ilk öğrendiğimden itibaren 1 hafta içinde aynen şöyleydi:
16-32-65-150-330-690-1700 ve bu değer böyle normal artarken ben çok şiddetli karın ağrısı ve önce kahveyle başlayıp kırmızıya dönen lekelenmeler yaşadım, bu yüzden de doktorum en başından beri dış gebelikten şüphelendi, gün aşırı kanda beta hcg baktı hep ve korktuğumuz da oldu değer 1700 olduğunda artık kese görünmesi gerek dedi ve kese sağ tüpümdeydiAllahım kimseye yaşatmasın bunları çok çok zor bi süreçti benim için tabi sonlandırmak zorunda kaldık ama ben sanki normal gebeliğimi sonlandırıyomuşum gibi hissettim, sanki bebeğimi kendim öldürmüşüm gibi yanlış yerde de olsa o benim bebeğimdi
Bazen doktorlar değerlere bakarak dış gebelik diyebiliyolar ama kanamanız ve şiddetli karın ağrınız yoksa korkmayın derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?