Dış gebelik yaşayanlar yardımcı olabilir misiniz ?

Bus13

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
304
76
18
27
Merhaba benim adetten üç gün önce beta 3 çıktı bir gün gecikme 38 iki gün sonra 82 çıktı dün gece sol kasık ağrım başladı devam ediyor korkuyorum bu yüzden dış gebelik olabilir diye beta da düşük ya normal mi bu ağrılar acaba tedirginim sol tarafta kistim de var o da ağrıyor olabilir bilmiyorum ☹️

Merhaba benim adetten üç gün önce beta 3 çıktı bir gün gecikme 38 iki gün sonra 82 çıktı dün gece sol kasık ağrım başladı devam ediyor korkuyorum bu yüzden dış gebelik olabilir diye beta da düşük ya normal mi bu ağrılar acaba tedirginim sol tarafta kistim de var o da ağrıyor olabilir bilmiyorum ☹️
Bence güzel artıyor şu an. Ben 7. Haftaya kadar sürekli regl ağrısı çektim. Devamlı tuvalete koştum acaba regl mi oldum diye :) iki gün sonra tekrar kan verip artışı kontrol edin inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız 😍

Bence güzel artıyor şu an. Ben 7. Haftaya kadar sürekli regl ağrısı çektim. Devamlı tuvalete koştum acaba regl mi oldum diye :) iki gün sonra tekrar kan verip artışı kontrol edin inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız 😍
Tek taraflı şiddetli olduğu için korktum

Tek taraflı şiddetli olduğu için korktum
Benim de tek taraflıydı. Sadece sağ taraf. Hatta konu falan açmıştım korkumdan. Bebek o taraftan tutunuyordur demişlerdi. İnşallah sizin de öyledir

Benim de tek taraflıydı. Sadece sağ taraf. Hatta konu falan açmıştım korkumdan. Bebek o taraftan tutunuyordur demişlerdi. İnşallah sizin de öyledir
İnşallah şuan çok küçük olduğundan dış gebelik olsa bile ağrı yapmazdı diye düşünüyorum kanamam da yok çok şükür kistim ağrıyordur belki de

Dış gebelik sandığınız gibi birşey olmuyor aslında. Şuan hali hazırda normal yükseliyor. Ağrı olmasının sebebi kese oluşması. Benim 9-10 haftaya kadar ağrılarım oldu. Şimdide bebek büyüyor diye ağrı oluyor. Ağrı sizi endişelendirmesin betanızı takip edin yükseldiği gibi ultrasonda kontrol yapılır zaten. Düzenli yükselmezsede doktor net bi teşhis koyar

Dış gebelik sandığınız gibi birşey olmuyor aslında. Şuan hali hazırda normal yükseliyor. Ağrı olmasının sebebi kese oluşması. Benim 9-10 haftaya kadar ağrılarım oldu. Şimdide bebek büyüyor diye ağrı oluyor. Ağrı sizi endişelendirmesin betanızı takip edin yükseldiği gibi ultrasonda kontrol yapılır zaten. Düzenli yükselmezsede doktor net bi teşhis koyar
Tek taraflı sızı şeklinde ağrı var sol taraf sadece dün geceden beri ö yüzden tedirgin oldum

Oruçluyum maalesef ☹️☹️ bugün zorladı beni üsten çalışıyorum birde sıcak su torbasıyla akşam idare edeceğim yoksa bir Parol içerim
Sıcak su torbası kullanmanızı önermem. Eğer gebelik var ise zararlı olacaktır karnınıza direkt ısı uygulamak. Ayaklarınızı sıcak tutun yeterli

Oruçluyum maalesef ☹️☹️ bugün zorladı beni üsten çalışıyorum birde sıcak su torbasıyla akşam idare edeceğim yoksa bir Parol içerim
Sıcak su torbası malesef yasak 🙃 tek taraflı ağrı çok normal benim de hep tek tarafım ağrıdı. Beta normal yükseliyorsa sorun yok merak etmeyin. İlk üç ay bebek sizin depolarınızdan beslenecek ama bol bol su içmeniz gerek günde en az 10 bardak. Ben su içemediğim her gün doktor serum taktırdı. Suyu ihmal etmeyin

Sıcak su torbası malesef yasak 🙃 tek taraflı ağrı çok normal benim de hep tek tarafım ağrıdı. Beta normal yükseliyorsa sorun yok merak etmeyin. İlk üç ay bebek sizin depolarınızdan beslenecek ama bol bol su içmeniz gerek günde en az 10 bardak. Ben su içemediğim her gün doktor serum taktırdı. Suyu ihmal etmeyin
Bugün doktora sordum ben bebek sizin yiyip içtiğinizden beslenmiyor oruç tutabilirsiniz dedi bilemiyorum ki

Merhaba. Benim Beta HCG değerim de sırasıyla 26,50,649 olarak ilerledi. Doktorum oruç tutmanda bir sakınca yok dedi. İftardan sahura kadar bol su için, iyi beslenin. Yeterli olur bence. Sonuna geldik zaten ☺️

Kızlar selam. Yumurtlama sürecimi hiç takip etmediğim için maalesef bilmiyorum, bu konuda desteğinize ihtiyacım var. SAT 25 Şubat, 10 Mart'ta lekelenme ve ağrı başladı. Lekelenme ve ağrılar tam 16 gün sürdü, 25 Mart'ta bitti. Dayanılmayacak gibi değil fakat zaman zaman artan (ağrı kesiciye ihtiyaç duyulan), zaman zaman ise hafifleyen/kaybolan bel ve kasık ağrıları bu süre içinde hep devam etti. Reglden 14 gün sonra başladığı için yumurtlama olduğunu düşünüyorum. Ancak süre çok uzun geldi. Doktora gittim fakat net bir yorum yapamadı. Dış gebelik veya yumurtlama olduğunu düşünerek beta-hcg istedi. Pozitif çıkarsa tekrar gelirsin, negatif çıkarsa yumurtlamadır dedi. Sonuç negatif (2) çıktı, araya bayram da girince tekrar gidemedim. Henüz regl olmadım, reglimi hangi günden hesaplayacağımı da bilemiyorum. Sizce yumurtlayamama ya da yumurtamın çatlayamaması gibi bir durum olabilir mi? Veya dış gebelik, kimyasal gebelik tarzı bir şey? Benzer bir durum yaşayanınız oldu mu?

Back
X