dış gebelik yaşayanlar lütfen bakar mısınız?

Bende dış gebelik geçirdim sağ tupumu aldılar benim şuanda hamile kalmaya çok korkuyorum haziranda tam amaliyat olalı 7 ay olacak 7 ay yeterli bir suremi sizce
genelde dis gebelikten sonra 6 ay bekletiolar ama..dr un bisey demedimi.benim mesela kucuk bi operasyonla dustu.2ay yeterli demisti dr.sonra hamile kaldim.simdi 20gunluk dinyalar tatlisi kizim var masallah:anne:
korkma,dr una danis.hersey guzel olur ins.

genelde dis gebelikten sonra 6 ay bekletiolar ama..dr un bisey demedimi.benim mesela kucuk bi operasyonla dustu.2ay yeterli demisti dr.sonra hamile kaldim.simdi 20gunluk dinyalar tatlisi kizim var masallah:anne:
korkma,dr una danis.hersey guzel olur ins.
Çok sağol cnm allahım acısını göstermesin rabbim ne diyorsa o olur bakalım

Ben de dış gebelik yaşadım sanırım içinizde en yüksek değer en geç kalınmışı benim olmuş ve değerlerim çok düzgün arttı 2 günde 1 sürekli kan tahlili yaptırdım ben kendim takip ettim doktorlar geç döllenme olmuştur değerlerin normal katlıyor demişti ve değerim 9800 lere geldiğinde hala ne kese ne Bebek göründü . Acil ameliyata alındım Bebek çok büyümüştü sağ tüpte büyümüş kalp atışı var dediler gece acilden acil ameliyata alındım tüpümü kurtarmışlardı ama ilerde sorun olabilir dediler kasımda ameliyat olmuştum gecen hafta rahim filmi çekildim ve malesef sağ tüp işe yaramıyor tıkalı. Ben hala korunuyorum çünkü çok korkuyorum önümüzdeki ay doğum kontrol hapını bırakıcam ama aynı şeyleri tekrar yaşayacağım diye o kadar korkuyorum ki Allah kimsenin başına vermesin sezeryan gibi ameliyat oldum o şekilde alındı benimki :KK43:

X